UTÁNPÓTLÁS

Győri győzelmével már dobogós NB II-es női csapatunk

Az U12-es fiúk a Vasas Kubala Akadémiát győzték le, az U9-esek nemzetközi tornán szerepeltek.

Az elmúlt hétvégén fiú versenyző korosztályaink közül csak U15-ös és U14-es csapatunk lépett pályára bajnoki mérkőzésen, mindketten a Bozsik Akadémia vendégeként Nyíregyházán. A 15 évesek Megyeri Márk duplájával 2-2-es döntetlent értek el, a 14 évesek pedig Varga Zsombor István góljával 1-1-re zártak.

NB II-es női csapatunk a Dac Unió vendégeként 2-1-re győzött Győrben. Találatainkat Trampler Kinga és Kiss Patrícia szerezte. „Hatalmas bizonyítási vágy volt a lányokban az elmúlt hetek sikertelensége után. Nagyon szépen játszottak, és több gól is benne volt a mérkőzésben. Többen visszatértek végre a sérültek közül, és ki kell emelnem Fehér Angélát, aki a 17 évesektől játszott fel, és remekül helyt állt. Ezzel az eredménnyel felléptünk a dobogóra, amit szeretnénk tartani” – emelte ki Horváth Gábor, az NB II-es női csapat vezetőedzője.

Az U17-es lányok az Újpest csapatát fogadták Sóstón és 3-1-re kikaptak. Gólunkat Baksa Bianka lőtte.

Nem versenyző korosztályaink közül az U12-esek a Vasas Kubala Akadémiát 3-1-re győzték le. „Nagyon kemény ellenfél ellen sikerült győznünk. Sokszor pontatlanul, de nagyon agresszíven futballoztunk, amit örömmel láttam. Az egymás biztosítása a védekezésben már jobban működött az előző mérkőzésekhez képest. A jövő héten Szerbiában a Vojvodina és a Crvena Zvezda ellen mérkőzéseinken hasonló felfogásban, de még pontosabban kell játszanunk” – összegzett Bárdosi Balázs, az U12-es csapat edzője.

Az U9-esek az UTE Nemzetközi tornán szerepeltek, ahol a vendéglátók három csapata mellett, az MTK, a Mészöly Foci Suli, a Debrecen Foci Suli és az FC RAD indult el. „A tornán végig egyenletes teljesítményt nyújtott a csapat, kicsit nagyobb koncentrációval minden mérkőzés nyerhető lett volna, főleg a Mészöly Foci Suli és a Debrecen elleni. Mindent összevetve, remekül érezték magukat a gyerekek és éremmel, valamint oklevéllel térhettek haza. Bár a tornán eredményt nem hirdettek, mindenki érmet kapott” – mondta Csrepka Tamás, az U9-es csapat edzője.

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek