SZURKOLÓI

Gyereknapi játékok a Kaposvár meccs előtt

Érdemes lesz szombaton a mérkőzés kezdete előtt egy-két órával korábban kilátogatni a Sóstói Stadionba a családoknak.

A kedvezményes családi- és gyerekjegy megvásárlása mellett különleges játékokkal, programokkal várjuk szombat délutántól a Vidi-drukker gyerekeket, családokat a Nemzetközi Családnap és gyereknap alkalmából.

16:30-tól a MOL tribün ("A"-szektor) előtti térköves területen célbarúgó versenyen tehetik próbára ügyességüket a gyerekek. Minden gyerkőc, aki célba talál, vidis ajándékot kap.

Szintén 16:30-tól, a MOL tribün ("D" szektor) fedett családi szektoránál - a Sóstói Stadionon belül - egy erre a célra kialakított Vidi Gyereksarok vár minden rajzolni szerető gyermeket, akik ugyancsak vidis ajándékkal gazdagodnak.

Ezen a mérkőzésen egy kedves bohóc is tiszteletét teszi a Sóstói Stadionban, akitől a gyerekek piros-kék arcfestést illetve vidis matrica tetoválást kérhetnek - természetesen csak abban az esetben, ha a szülők is áldásukat adják erre!

Érdemes lesz tehát szombaton már a délutáni órákban kilátogatni a Sóstói Stadionba, hiszen nagyszerű programok várják a gyerekeket, családokat. 18:30-tól pedig egy nagyszerű mérkőzést tekinthetnek meg a szurkolók a Kaposvár ellen.

Családi belépőjegyét most 2.900Ft-ért vásárolhatja meg, amely kettő felnőtt és egy gyermek (6-14 éves korig) belépőjét tartalmazza. A jegyek a fedett MOL Tribün "A" szektorába szólnak. A gyerekjegyek ára egységesen 500 Ft és bármelyik hazai szektorba kérhetők.
6 éves kor alatt a belépés ingyenes, 14 éves kor feletti diákok pedig kedvezményes jegyet vásárolhatnak, az alábbi táblázatban szereplő árakért:

KEDVEZMÉNYES
(Hölgyek, VidiClub tagok, diákok és nyugdíjasok részére)
MOL
Tribün
E,F,G,H
szektorok
I-J-K
szektorok
1 500 Ft 1000 Ft 800 Ft
Előre hoztuk a Gyereknapot, jöjjön ki Ön is családjával a Sóstói Stadionba és szurkoljon a Vidinek a bajnoki ezüstért!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: Kratancsik Zsolt

További hírek