ELLENFÉL-LES

A kiszámíthatatlan Kaposvár lesz a vendégünk

Idegenben nem megy túl jól Prukner László csapatának, pontjaik csaknem kétharmadát hazai pályán szerezték az idei bajnokságban. 

A Kaposvár a tizedik helyen fejezte be az elmúlt, 2011-2012-es szezont, idén három fordulóval a vége előtt a tizenkettedikek. 27 mérkőzésen 9-szer győztek, 6-szor ikszeltek és 12-szer vereséget szenvedtek, 31 gólt lőttek és 34-et kaptak. Ha csak az idegenbeli meccseiket nézzük, azt látjuk, hogy 4 győzelem és 1 döntetlen mellett 8-szor kikaptak. Tavasszal csak Pécsen tudtak győzni (2-0), a többi bajnokin kivétel nélkül veszítettek.

Legeredményesebb játékosuk a nem túl sikeres ferencvárosi kitérőt követően régi csapatában újra magára találó Oláh Lóránt, és a veterán - korábban többek között a Vidit is megjárt - Waltner Róbert. Előbbi 8, utóbbi 5 gólt szerzett eddig a szezonban.

Az elmúlt fordulóban hazai pályán 1-1-et játszottak a Diósgyőrrel, a következő csapat kezdte a meccset: Hajduch - Okuka, Zámbó, Hegedűs, Jánvári - Bőle, Kovács, Safaric, Balázs, Pedro - Oláh. Csereként lehetőséget kapott Waltner, Vrucina és Haruna is, a kaposvári gólt Oláh szerezte.

Ahogy azt korábbi cikkünkben írtuk, a zöld-fehérek utoljára 2008-ban tudtak pontot szerezni Székesfehérváron (1-1), azóta háromszor látogattak Sóstóra, kétszer 2-0-ra, egyszer 3-1-re győztünk ellenük. 

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek