INTERJÚ

Gábor Péter bekerült a hét NB III-as válogatottjába

A Vidi II kapusa tavasszal szenzációs formában véd, a hétvégi Szeged elleni rangadót követően pedig bekerült a hét NB III-as álomcsapatába is.

- Tavasszal négy mérkőzésen léptél pályára eddig a Vidi II-ben, és végig kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtottál a kapuban. Hogyan értékeled a teljesítményed?

Először is azzal kezdeném, hogy egy nagyon súlyos sérülésből tértem vissza az idei szezonban. Mindenképp köszönettel tartozom az engem kezelő orvosoknak, a rehabilitációs edzőmnek, Szűts Peti bá'-nak, valamint Bíró Imre kapusedzőnek, aki hosszú évek óta rengeteget foglalkozik velem. A sok munka meghozta a gyümölcsét, és szerencsére tényleg jól megy a védés, de ami ennél is fontosabb, hogy a csapat is remekül szerepel a bajnokságban, tavasszal mind a hat eddigi bajnokinkat megnyertük.

- Melyik volt a legnehezebb mérkőzés kapusszemszögből?

Számomra az első idei meccsem, az Orosháza elleni találkozó volt a legnehezebb, hiszen hosszú, több mint másfél év kihagyás után védtem újra tétmérkőzésen. Nagyon nagy meccs volt, és örültem, hogy sikerült néhány bravúrral kivennem a részem a sikerből.

- Legutóbb a Szeged ellen játszottatok, és 1-0-ra megnyertétek a rangadót, ezt követően pedig bekerültél a hét NB III-as álomcsapatába. Számítottál erre?

Nem, egyáltalán nem számítottam rá, de természetesen nagyon örülök neki. A legfontosabb azonban az, hogy a csapat tovább menetel a bajnokságban. Bízom benne, hogy nem állunk le, és a jó sorozatot tovább folytatjuk.

 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek