Első felkészülési mérkőzésünket az Ercsi Kinizsi ellen vívjuk

A találkozó vasárnap 15.00-kor kezdődik Ercsiben, a belépő 1000 forintba kerül. 

Vasárnap délután az Ercsi Kinizsi otthonában játszunk felkészülési mérkőzést, ez lesz csapatunk első meccse a nyári felkészülési időszakban. Aki a helyszínen tekintené meg a találkozót, 1000 forintért tud majd belépőt vásárolni.  

A Fejér megyei I. osztályban bronzérmes zöld-fehér együttes az elmúlt hétvégén még bajnokit játszott, ráadásul nem is tét nélkülit. Az utolsó forduló döntött ugyanis a harmadik helyről: a játéknap előtt dobogós Sárbogárd fogadta a negyedik helyezett Ercsit, vasárnapi ellenfelünk pedig sima, 3-0-ás győzelmet aratott, így a két gárda helyet cserélt a tabellán. 

Tíz nappal a "bronzcsata" előtt a Fejér Megyei Kupa döntőjében volt érdekelt az Ercsi, de a Dunaújvárosban rendezett fináléban 1-0-ra kikaptak a Sárosd csapatától. (A találkozó egyetlen gólját a korábban a Vidi utánpótlásában futballozó Kovács Sándor szerezte.) A Sárosd egyébként a Fejér megyei I. osztályt is megnyerte.

Az Ercsi 28 mérkőzésen 58 gólt szerzett és 32-t kapott a bajnokságban, legeredményesebb játékosuk a 13 találatig jutó, 22 éves Reicheld Alex volt, aki 10 évvel ezelőtt szintén játszott a Vidi utánpótlásában. 

 

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: fejer.mlsz.hu

További hírek