Stopirával a kezdőjében nyert a zöld-foki válogatott, Zivzivadze gólt lőtt a grúzok győztes meccsén

Kodróék legyőzték Ruséket, román válogatott védőnk kezdőként lépett pályára.

Az újpesti kölcsönjátéka után a nyári felkészülést csapatunkkal megkezdő Budu Zivzivadze kezdőként a 67. percig játszott a Nemzetek Ligája C-divíziójában megrendezett Bulgária - Grúzia (Georgia) mérkőzésen, az 52. minutumban csatárunk szerezte a grúzok harmadik gólját az 5-2-es vendéggyőzelemmel végződött találkozón.

Az NL B-divíziójában egymás ellen lépett pályára Kenan Kodro és Rus Adrián nemzeti csapata. A bosnyákok 1-0-s győzelmével végződött mérkőzésen a vendégeknél román válogatott hátvédünk kezdőként a 74. percig játszott, Kodro kisebb sérülés miatt nem léphetett pályára.

Az Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőjének második fordulójában a Zöld-foki Köztársaság 2-0-ra verte Togo válogatottját, Stopira kezdőként a 84. percig volt a pályán.

Mint beszámoltunk róla, a magyar válogatott 2-1-re alulmaradt az Eb-címvédő Olaszország otthonában a Nemzetek Ligája A-divíziójában, Nego Loic kezdőként az 58. percig játszott, amikor Fiola Attila váltotta. Három perccel a beállása után egy hátvédünk beadása utáni öngóllal szépített nemzeti csapatunk.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek