Dupla Fradi-Vidi a hét csúcspárharca

Ferencváros elleni Ligakupa-döntővel hangolódunk a vasárnapi rangadóra!

Ligakupa-döntő
2013. április 24. (szerda) 17:30, Ferencvárosi TC - Videoton FC (TV: Sport1)


Idén negyedik alkalommal jutottunk be a Ligakupa döntőjébe. Eddig mindhárom döntőnket megnyertük, ezzel mi vagyunk a legeredményesebb csapat a Ligakupában. Érdekesség, hogy bár a fővárosi zöld-fehérek a pályaválasztók, most először nyerhetjük meg a Ligakupát hazai környezetben.

OTP Bank Liga, 25. forduló
2013. április 28. (vasárnap) 16:30, Ferencvárosi TC - Videoton FC (TV: M1)

Néhány nappal a Ligakupa-döntő után a bajnokságban is megmérkőzünk a fővárosi zöld-fehérekkel. Érdekesség, hogy a mérkőzést a Puskás Ferenc Stadionban rendezik meg. Utoljára 2006-ban játszottunk ott bajnokit, akkor az Újpest volt az ellenfelünk a bajnokság utolsó fordulójában, és nem kis meglepetésre 3-1-re nyerni tudtunk ellenük. A vasárnapi mérkőzésre klunk különvonatot indít, minden részletet megtalál az utazással kapcsolatban, ha ide kattint!

NB III Duna-csoport, 24. forduló
2013. április 27. (szombat) 15:00, Videoton FC II - Sárisáp TASK

Az előző fordulóban a listavezető otthonában szenvedett 1-0-ás vereséget második csapatunk. Ezúttal hazai környezetben javíthatunk a 10. helyezett Sárisáp ellen. Nem vár Manuel Cordeiro csapatára könnyű mérkőzés, hiszen ősszel csak 1-1-es döntetlent játszottunk az akkor rendkívül masszívan, szervezetten futballozó Sárisáp otthonában.

NESS HUNGARY NB II Nyugati-csoport, 24. forduló
2013. április 27. (szombat) 17:00, Puskás Akadémia FC - ZTE FC

A lényegi kérdés, a bajnoki cím sorsa eldőlni látszik, hiszen hét fordulóval a bajnokság befejezése előtt 14 pont a felcsúti csapat előnye. Hétvégén az ötödik helyezett ZTE látogat Polonkai Attiláékhoz.

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek