GYEREKBLOG

A Vidi öltözőjében jártam 7 - gyerekblog

Vidi-rajongó gyerekek által vezetett blogunk hetedik bejegyzésében Selyem Panna és Selyem Péter, a Németh László Általános Iskola tanulói osztják meg a legutóbbi bajnoki mérkőzésen átélt élményeiket. 

Látogatóban a Vidinél

Vasárnap délután érkeztem a csapat öltözőjéhez. A folyosón sok kép lógott a falon a focistákról. Egy kicsit kellett várni, de utána találkoztam Kováccsal és Sándorral, akiktől vidis ajándékot is kaptam. Megtudtam, hogy meccs előtt még masszírozás is van a játékosoknak. Fényképezés is volt, ahol még Stopli is szerepelt. Nagyon várom, hogy lássam a fényképet.

Elköszöntünk és felmentünk a lelátóra a mecset nézni, ahol sajnos nem sikerült győznünk, de talán majd legközelebb. Hajrá Vidi!

Selyem Panna
Németh László Általános Iskola 2. b osztály

Március utolsó vasárnapján a Vidi csapat öltözőjében jártam

Mikor vasárnap bementünk a stadion főbejáratán, várnunk kellett a játékosokra, mert megbeszélést tartottak. Eközben készült el a fotó Stoplival és a testvéremmel. Eljött a várva várt pillanat, bemehettünk az öltözőbe, ott kezet fogtam Kovács Istvánnal és Sándor Györggyel. Sándor még vidis ajándékkal is meglepett, aminek nagyon örültem, mert olyanok voltak benne, ami még nekem nincs. Pedig jó sok van. Voltak olyan játékosok is, akit épp akkor masszíroztak és így azt is láthattam, hogy ezt hol csinálják. Sajnos az idő, ha valami jó történik hamar eltelik, így nekünk is mennünk kellett, hogy a játékosok tudjanak a meccsre készülődni.  

Elfoglaltam én is helyem a lelátón, hogy szurkoljak a csapatomnak. Kevés sikerrel, mivel sajnos nem sikerült győznünk, de legközelebb sikerülni fog! Remélem, mihamarabb találkozok személyesen ismét a játékosokkal! Hajrá Vidi!

Selyem Péter
Németh László Általános Iskola 5. c osztály

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek