JÓTÉKONYSÁG

A Szülők Háza Alapítványtól érkeztek a játékosokat bekísérő gyermekek a Haladás elleni mérkőzésre

Nehéz sorsú fiatalokat látott klubunk vendégül a szombati mérkőzésen, Felcsúton.

Csillogó szemű gyermekek szálltak le a Szülők Háza Alapítvány csapatát szállító buszról a Vidi - Haladás bajnoki előtt. A fiatalok mindent tudni és azonnal látni szerettek volna, így nagy örömmel vették, hogy szombaton bejárhatták a Pancho Arénát is. A nagy eseményt, vagyis a pályára lépést követően pedig a lelátón biztatták a csapatot a találkozó alatt.

„Elképesztő örömmel fogadták a gyerekek a hírt, hogy élőben nézhetik meg a Vidi mérkőzését, elsőre el sem akarták hinni, hogy idejöhetnek. A legtöbb gyermek, akikkel az otthonban találkozunk, szinte kivétel nélkül focista szeretne lenni. Már a buszon nagyon készültek, sorolták a játékosok neveit. Sajnos az is jellemző mindannyiukra, hogy rengeteg traumán és krízisen mentek már keresztül életükben, mire a gyermekvédelemig eljutottak. Alapítványunk pedig abban segít, hogy higgyenek megint a jóban, abban, hogy vannak jó emberek, történhetnek velük jó dolgok, és ők is értékesek. Ezért is nagyon köszönjük a lehetőséget, fantasztikusan éreztük magukat, maradandó élményt kaptunk” – mondta Regős Judit, a Szülők Háza Alapítvány elnöke.

A Szülők Háza gyermekek napközbeni ellátását biztosító családsegítő intézmény, felkutatja és bekapcsolja a családokat a támogató programba, fogadja és elosztja a felajánlásokat. Az alapítvány működéséről többet itt tudhat meg!

 

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek