A Pancho Arénában edzett a Balzan FC

Ellenfelünk már kedd óta Magyarországon készül az EL-selejtezőre.

Kedden megérkezett Magyarországra máltai ellenfelünk, a Balzan FC. A piros-fehérek Telkiben szálltak meg, az első nap folyamán a válogatott edzőközpontjában készültek, szerdán pedig egy budapesti városnézést követően a mérkőzés helyszínén, a Pancho Arénában edzettek, ahol a jó hangulatú bemelegítés után a mérkőzés taktikáját vették át – utóbbit már zárt kapuk mögött, szakadó esőben.

Az edzést megelőző sajtótájékoztatón a vezetőedző, Marko Micsovics mellett a csapatkapitány, Dylan Grima, valamint a montenegrói támadó, Bojan Kaljevic vett részt.

„Magyarországon Balzant és Máltát képviseljük, és természetesen azzal készülünk, hogy a lehető legjobb tudásunk szerint játsszunk csütörtök este. Tudjuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesei a találkozónak, de bízunk a jó eredményben” - mondta a máltai csapat szerb trénere, aki a sajtótájékoztató után tört magyarsággal is elbeszélgetett a jelenlévőkkel.

„Az elmúlt két évben már belekóstoltunk az európai fociba, ahogyan eddig, most is minden tőlünk telhetőt megteszünk majd a pályán. Tiszteljük az ellenfelünket, de jól felkészültünk az elmúlt hetekben, igyekszünk felborítani a papírformát” - nyilatkozta a csapat kapitánya, a 26 esztendős Dylan Grima

„2013-ban a Mladost Podgorica játékosa voltam, szóval nekem szép emlékeim vannak a Vidi elleni párharcról. Akkor is esélytelenek voltunk, de sikerült nyernünk, szóval ki tudja? Én hiszek magunkban, az biztos, hogy a nézők majd egy jó meccset láthatnak csütörtök este” - bizakodott az előző bajnoki kiírásban 24 gólt szerző Bojan Kaljevics.

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek