VIDI-DVTK

A DVTK ellen is érdemes időben érkezni Sóstóra!

A mellrák elleni küzdelem hónapja alkalmából a gyereksarok mellett a Mammográfiai Labor kitelepülését is meglátogathatjátok a szombati mérkőzésen.

Az OTP Bank Liga 11. fordulójában szombaton a DVTK látogat hozzánk. A 14:45-kor kezdődő találkozó előtt az Aréna Teraszon már 12:30-tól sörakcióval, a Sóstói Stadionban pedig 13:45-től várunk mindenkit bemelegítő programokkal.

Sóstói Stadion, 13:45-16:30

• Mammográfiás Labor kitelepülése
• csocsó
• kapuralövés
• gyereksarok: színezők, tetkók
• Vidi Múzeum Szabó Józseffel és Németh Jánossal
• VidiShop: keresd adidas csapatruházatunkat és Vidi Collection termékeinket!

13:45 és 16:30 között a Sóstói Stadionon belül több színes programmal várjuk szurkolóinkat a már megszokott gyereksarok területén.

► A mellrák elleni küzdelem hónapja: tanácsadás, tájékoztatás, időpont-egyeztetés

A mellrák elleni küzdelem hónapjának részeként a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Mammográfiás Laborjában és a szervesen hozzá kapcsolódó Mammográfiai Szűrő Állomáson dolgozó szakasszisztensek érkeznek majd a Sóstói Stadionba. Itt szurkolóink a mell önvizsgálat helyes technikai elsajátításával kapcsolatban, mammográfiás vizsgálatra időpont-egyeztetéssel, valamint az emlővizsgálatokról és betegségekről való tájékoztatásért kereshetik fel őket a gyereksarok mellett.

► Csocsó

A gyereksarokban (kizárólag pörgetés nélkül) csocsóban mérhetitek össze tudásotokat.

► A Vidi Múzeum is várja az érdeklődőket!

Szombaton mindenkit sok szeretettel vár a Vidi Múzeum, ahol ezúttal az összes jelenleg az OTP Bank Liga NB I-ben szereplő együttes csapatzászlóit is meg lehet nézni, valamint a Csongrádi Ferenc által felajánlott 1984/85-ös UEFA-kupa döntős csapatkép is megtekinthető.

► VidiShop

Klubunk hivatalos ajándékboltja 12:45-től nyitva tart majd, ahol többek között a Vidi Collection termékei, valamint adidas csapatruházatunk közül válogathatsz és vásárolhatsz.

► Sörakció az Aréna Teraszon

A szombati meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a Sóstói Stadionhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 12:30-tól a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk!

► Stadionbüfé

A Diósgyőr elleni mérkőzésen a büfék természetesen a jól megszokott, gazdag kínálattal várnak titeket, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk. A Sóstói Stadionban RePohár rendszer működik, egy pohár ára 500 Ft.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek