BEHARANGOZÓ

„Rajtunk múlik, hogy szertefoszlassuk a Partizán álmait”

A Partizán-hívek újabb csodára készültek a Néphadsereg-stadionban. A fehérváriak nem a csodákban hittek!

Ha az 5-0-s eredmény nem lett volna elég figyelmeztető intés a jugoszlávoknak, három nappal a sorsdöntő visszavágó előtt újabb pofonba szaladtak bele. A tartalékosan felálló Zeljeznicartól négyet kaptak a bajnokságban. Ennek ellenére nem csak a csapat szurkolói, de a szakvezetés is újabb, a Queens Park Rangers ellen is produkált csodára számítottak. Bjekovic edző is magabiztosan nyilatkozott: „Képesnek tartom a csapatot a nagy eredményre. A nagy győzelemre.” 

Admir Smajic, a Partizan végrehajtó bizottságának tagja nem kevésbé hitt a játékosokban: „Úgy harcolunk, mint eddig soha! Ha az angoloknak rúgtunk négyet, akkor miért ne lennénk még egyszer képesek a bravúrra?” 

Ugyanakkor mindenki tudta, csak a Videoton ronthatja el a lehetőséget, de szó sem volt arról, hogy bárki lebecsülte volna a Sóstón porig alázott Partizánt. 

Kovács Ferenc mesteredző így nyilatkozott az esélyeket latolgatva: „Akárhányszor is nézett meg minket a Partizán vezérkara, s szereztek személyes tapasztalatokat játékosai, nem ismernek miket. A Videotonnak ugyanis több arca van, mint amit eddig mutatott.” Szilárdan hitt a játékosokban és egyetlen pillanatig sem volt kétséges számára az összecsapás kimenetele: „Továbbjutunk, s ez a lényeg. És nem is akárhogyan. Nem vergődve, nem összeszorított foggal” - mondta.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek