„Legszebb pillanatom Sóstón…” – szurkolóink mesélnek

Ulaki Richárd legemlékezetesebb élményei a második bajnoki cím megszerzéséhez kötődnek.

Nekem a legszebb pillanatom egyértelműen az volt, amikor a csapat megnyerte a második bajnoki címet, és a debreceni mérkőzést követő hazai meccsen felrobbant a stadion a BAJNOKCSAPAT! BAJNOKCSAPAT skandálástól. A fénykép is ekkor, a Kecskemét elleni találkozó után készült.

A csapat eredményei mellett meghatározóak voltak persze az egyéni sikerek is, például Nikolic Nemanja gólkirályi címe, amit háromszor is sikerült megszereznie. Jó szívvel emlékszem vissza a sikeresebbnél sikeresebb játékosok érkezésére, és persze Joan mesterre.  Nekem ezek a pillanatok a legszebbek, így emlékszem a régi Sóstói Stadionra. Hajra VIDI!!!

Köszönjük Ulaki Richárdnak a színes beszámolót, és egyúttal gratulálunk, hiszen egy Sóstói emlékbögre boldog tulajdonosa lett! Várjuk továbbra is szurkolóink történeteit, vagy fényképeit a legszebb Sóstói pillanataikról. A beküldők között pedig minden héten egy különleges, Sóstói Stadion emlékbögrét sorsolunk ki. A képeket, és a történeteket a sosto@videotonfc.hu e-mail címre, vagy a 8050 Székesfehérvár Pf.: 430 postacímre várjuk. A borítékon kérjük, tüntessék fel: „Sóstói Stadion”. 

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek