"Új stadion épül - Sóstói emlékek"

„Legszebb pillanatom Sóstón…” – szurkolóink mesélnek

1967. szeptember 20-án a VT Vasas – Rot-Weiss Erfurt mérkőzésen avatták fel a felújított Sóstói Stadiont. A piros-kék szentély történelme újabb mérföldkőhöz érkezett, ennek kapcsán játékra és időutazásra hívjuk szurkolóinkat.

"Életem eddigi legszebb pillanatát a Sóstói Stadionban 2012. augusztus 30-án éltem át az Európa Liga rájátszás mérkőzésen, ahol ellenfelünk a török Trabzonspor volt.

Úgy gondolom, hogy erre a mérkőzésre a szurkolók, a játékosok, a vezetők és az egész ország úgy készült, hogy egy magyar csapat újra bizonyíthat nemzetközi szinten, ha ezen a mérkőzésen eléri célját. Én is izgatottan vártam a kezdést, és már annak is nagyon örültem, hogy kedvenc játékosom, Nikolics Nemanja a kezdőcsapatban kapott helyet. A hangulat elmondhatatlanul csodás volt. Több mint 10 ezer ember egyként, egy helyszínen szurkolt egy csapatnak, egy városnak, egy országnak. A mérkőzésen mindkét csapat alakított ki helyzeteket, de ez az eredményen nem változtatott. Nem született gól, ezért tizenegyesek döntöttek. Ezek a pillanatok leírhatatlanok voltak, amikor minden egyes lövésnél megfagyott a levegő. Szerintem mindenki az utolsó pillanatig biztos volt benne, hogy ezen a mérkőzésen sikert érnek el a fiúk és ELÉRTÉK!

Nekem ez volt életem legszebb pillanata, amit a Sóstói Stadionban éltem át. Sosem fogom elfelejteni!
Hajrá Vidi!"

Köszönjük Cseszneki Anettnek a színes beszámolót, és egyúttal gratulálunk, hiszen egy Sóstói emlékbögre boldog tulajdonosa lett! Várjuk továbbra is szurkolóink történeteit, vagy fényképeit a legszebb Sóstói pillanataikról. A beküldők között pedig minden héten egy különleges, Sóstói Stadion emlékbögrét sorsolunk ki. A képeket, és a történeteket a sosto@videotonfc.hu e-mail címre, vagy a 8050 Székesfehérvár Pf.: 430 postacímre várjuk. A borítékon kérjük, tüntessék fel: „Sóstói Stadion”.

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek