Hétgólos győzelem a Kazincbarcika elleni felkészülési meccsen

Nego három gólt szerzett, de betalált Kovács I., Musliu, Nikolics és Zivzivadze is.

Péntek délután az NB III-as Kolorcity Kazincbarcika ellen játszottunk felkészülési mérkőzést. Szabics Imre vezetőedző a következő kezdőt küldte pályára: Kovácsik - Fiola, Musliu, Rus, Stopira - Dárdai, Nego, Alef, Heister - Nikolics, Petrjak.

Az első percben Kristófi indult meg a bal oldalon, majd jobbal eltekerte a labdát keresztben a kapu előtt. A válaszra nem kellett sokáig várni, Dárdai jobb oldali, lapos centerezését Nikolics lőtte kevéssel a kapu mellé közelről. A 8. percben megszereztük a vezetést, Nego egy csel után, ballal lőtt a bal alsóba 17 méterről (1-0). 

A 13. percben Fiola passza után Nikolics próbálkozott, de elakadt a labda egy védőben, majd Fila kivetődve mentett Petrjak elől. Egy perccel később Heister lövése felpattant, Musliu fejelt kapura, Fila könnyedén fogta a próbálkozást. A 17. percben Stopira éles beadását a kapu torkából rúgta ki egy kazincbarcikai védő. Három perc múlva Dárdai tekert ballal a jobb felső mellé 18 méterről. A 21. percben Nego duplázta meg saját és a csapat góljainak számát, egy kényszerítő után nagyon higgadtan passzolt Fila mellett a hálóba 4 méterről (2-0).

A 26. percben Petrjak szögletét Musliu csúsztatta a bal alsóba, amivel már 3-0 volt az állás. A 34. percben újabb gólt szerezhettünk volna, előbb Nikolics ziccerét hárította a vendégek kapusa, majd Petrjak lőtt 5 méterről, kapásból fölé. A 41. percben már összejött a gól csapatkapitányunknak: Dárdai tette ki a labdát balra Heisternek, aki laposan középre adott, Niko átvette a játékszert, majd fordulásból a hálóba lőtt (4-0).

A félidőt egy Nikolics-kapufa zárta, támadónk 20-22 méterről tekert a lécre egy szabadrúgást. 

A szünbetben Kovácsik, Stopira és Petrjak helyett Kovács D., Kovács I. és Zivzivadze álltak be. Jól kezdtük a második 45 percet, Zivzivadze helyzetét még brabúrral védte a sárga-kékek hálóőre, de Kovács I. lövésénél már tehetetlen volt az 54. percben: egy vendég-szöglet után Dárdai robogott el a bal szélen, majd középre adott, a labda az akcióval felfutó Kokót találta meg, aki tolt egyet rajta és 7 méterről a hálóba helyezett (5-0).

A 82. percben Zivzivadze is betalált: Kovács indította Heistert, aki centerezett balról, Budu átvette a labdát, majd fordulásból, ballal a kapuba bombázott 8 méterről (6-0).

5 perccel később Nego 14 méterről megszerezte harmadik találatát, miután Budu labdáját Szendrei pörgette válogatott játékosunk elé (7-0).

Több helyzet már nem adódott a találkozón, 7-0-ra nyertünk a Kazincbarcika ellen.

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek