Pénteki ellenfelünk az NB III-ban kezdi a 2021/2022-es szezont

A Kolorcity Kazincbarcika SC elleni találkozó zárt kapus lesz.

A 2020/2021-es szezon végén a 20 csapatos NB II-ben a még kiesést jelentő 18. helyen végzett a Kazincbarcika, így a csapat az új idényben az NB III Keleti csoportjában fog szerepelni. Természetesen a kék-sárgák célja az, hogy megnyerjék a bajnokságot és jövőre már ismét a másodosztályban induljanak. 

A nyári felkészülést új vezetőedzővel kezdte meg a Kazincbarcika, az 51 esztendős Varga Attila játékosként az Újpesttel magyar bajnok, Magyar Kupa- és Szuperkupa-győztes volt. Edzőként dolgozott többek között Soroksáron, Cegléden, Mezőkövesden, Siófokon, Hatvanban és Gyöngyösön is, majd a férfi futball után a női labdarúgásban vállalt szerepet, hiszen 2019 decemberétől 2021 januárjáig az MTK női csapatát irányította. A Soroksárral kétszeres, a Cegléddel egyszeres NB III-as bajnok volt.

Pénteki ellenfelünk az elmúlt napokban két felkészülési meccset is játszott. Az NB II-es Vasas ellen már 2-0-ra is vezetett a Kazincbarcika, végül 3-2-re az angyalföldi együttes nyert, míg legutóbb a Tállya KSE ellen magabiztos, 4-1-es kazincbarcikai siker született. Ezen a találkozón az alábbi kezdőt küldte pályára Varga Attila vezetőedző: Megyeri Gábor, Kismarton Balázs, Szemere Balázs, Magyar Máté, Ignácz Ruben, Kálmán Szilárd, Szabó Balázs, Kréti Gergő, Kovács Dávid, Stefan Vladul, Bartos Julián 

A találkozó zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, kérünk benneteket, ne induljatok el a MOL Aréna Sóstó edzőpályájára, mert nem fogjátok tudni megnézni az összecsapást!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: kbsc.hu

További hírek