Gyereksarok 2019/2020 - Feladatok

Korábbi játékok:

A visszvágó előtt idézd fel velünk az első mérkőzés legfontosabb eseményeit!

Színezd ki a hazai Vidi-mezben feszítő labdarúgót és szurkolj a csapatnak a Mezőkövesd elleni kupamérkőzésen!

Kösd össze vidis-kedvenceid fényképét azzal a mezszámmal, amelyben mérkőzéseken is láthatod. A játék letölthető a lenti képre kattintva.

Mennyire ismered kedvenc vidis játékosaid? Alábbi játékunkban három információból kell kitalálnod, hogy melyik csapattagra gondoltunk!

Találd meg az öt különbséget a két, egyformának kinéző fotó között!

Képben vagy kedvenc játékosaid állampolgárságával is? Most bizonyíthatod, új játékunkban a ZTE elleni kezdőcsapatot kell kitalálnod úgy, hogy nevek helyett egyelőre csak zászlók szerepelnek a képen. Töltsd le, és egészítsd ki nevekkel az ábrát!

Tornáztasd meg kicsit az elmédet is! Ne aggódj, nem adunk sokadik házifeladot, csupán kedvenc focistáid neveivel töltsd ki a lenti keresztrejtvényt, valamint keresd meg a labdarúgással kapcsolatos szavakat a vidis szókeresőben!

Kösd össze játékosunkat hazájának országának zászlójával!

Kösd össze vidis-kedvenceid fényképét azzal a mezszámmal, amelyben mérkőzéseken is láthatod. A játék letölthető a lenti képre kattintva.

Töltsd le a focipályás labirintust! A cél természetesen az, hogy egy egészpályás akció után eljutassuk a labdát a kapuba. A játék letölthetőek a lenti képekre kattintva.

Szerző: MOL Fehérvár FC

További hírek