Stopira, Hodzic, Nikolov és Musliu is meghívót kapott hazája válogatottjába

Március végén Stopirák Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőket játszanak, míg Bosznia-Hercegovina és Észak-Macedónia az Eb-ért küzdenek.

Négy játékosunk is meghívót kapott hazája válogatottjába az elmúlt napokban.

Stopiráék márciusban két mérkőzéssel folytatják a 2021-es Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőit. A Zöld-foki szigetek ellenfelei a négycsapatos selejtezőcsoportban Kamerun, Ruanda és Mozambik. Tavaly év végén Kamerun és Mozambik ellen is döntetlent játszottak Stopiráék, jelenleg a 3. helyen állnak, Ruanda két vereséggel az utolsó. Március 25-én hazai pályán, négy nappal később pedig idegenben lép pályára a Zöld-foki szigetek válogatottja Ruanda legjobbjai ellen. 

Armin Hodzic is ismét ott lesz hazája válogatottjában. A bosnyákok március 26-án Észak-Írországot látják vendégül, a párharc győztese pedig március 31-én a Szlovákia–Írország találkozó győztesével játssza a "B Liga" döntőjét. A győztes ott lesz a nyári Eb-n!

Boban Nikolov és Visar Musliu is meghívót kapott az Észak-macedón válogatottba, amely szintén az Eb-ért fog küzdeni március utolsó napjaiban a "D Ligában". Nikolovék március 26-án Koszovót látják vendégül, majd a párharc győztese március 31-én a Grúzia-Fehéroroszország győztesének otthonába látogat a döntőre. A győztes ugyancsak ott lesz a nyári Eb-n.

Author: Wéninger Ákos

More news