SZURKOLÓI

Vasárnap irány Debrecen!

Szurkolóink már csak a helyszínen, a mérkőzés előtt tudnak jegyet váltani a vasárnapi szuperrangadóra, 1400 forintos áron.

A Ferencváros és a Győr elleni idegenbeli összecsapások után újabb szuperrangadóra készül csapatunk, vasárnap délután ugyanis a tabellán egy hellyel mögöttünk álló Debrecenhez látogatunk. Ezúttal tényleg helytálló a megállapítás, miszerint igazi hat pontos mérkőzés elé nézünk, hiszen ha győzünk, pontosan ennyivel előzzük meg egyik legnagyobb riválisunkat. A hat forduló alatt begyűjtött 16 pont bizakodásra ad okot, még akkor is, ha tudjuk, utoljára 12 évvel ezelőtt nyertünk a Loki ellen a Hajdúságban.

Klubunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a korábbiakhoz hasonlóan, ezúttal is sok Vidi-szurkoló kísérje el a csapatot, ezért különbuszokat indítunk vasárnap. 

Jegyinfó

A mérkőzésre már csak a helyszínen tudnak belépőt váltani szurkolóink, 1400 forintos áron, vasárnap 14.30-tól. A rangadó nem kiemelt biztonsági fokozatú, így regisztráció nem szükséges a vásárláshoz.

Busz- és utazási infó

A klub által szervezett utazásra péntek 17 óráig jelentkezhettek a VidiShopban. A gyülekező vasárnap 11.15-kor lesz a Piac téri parkolóban, a busz(ok) 11.30- kor indulnak és várhatóan 16.00-kor érkeznek Debrecenbe. Az út során két, egyenként 15 perces pihenőre állnak meg a járatok. 

A mérkőzés után azonnal indulnak a buszok Székesfehérvárra, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy jegyeiket a visszaútra való felszállásig őrizzék meg! Fontos, hogy minimálisan 19 fő jelentkezése szükséges egy busz elindulásához. A jegy ára nem tartalmazza az utasbiztosítást!

Author: Acsai N. Ferenc

Photo: vidi.hu

More news