Újabb vagonokkal bővül a Fradi - Vidi rangadóra induló különvonat

Az összes jegy elfogyott a szerelvényre, ezért további kocsikkal egészül ki a vonat. Péntektől a Piac téri ajándékboltban és szombaton a Pancho Aréna jegypénztáraiban is vásárolhatnak menetjegyet, illetve meccsbelépőt is!

December 2-án az ősz legnagyobb rangadója következik, hiszen a Ferencváros vendégeként lépünk pályára a Groupama Arénában. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a nagy érdeklődésre való tekintettel klubunk mindent megtesz annak érdekében, hogy minél többen biztathassák csapatunkat a helyszínen, ezért szurkolói különvonat is indul Székesfehérvárról Budapestre, majd a mérkőzés után vissza Székesfehérvárra.

A 426 férőhelyes vonatra kevesebb mint egy hét alatt elfogyott az összes jegy, de a Videoton FC és a MÁV megállapodása értelmében újabb vagonokkal bővül a vonat, így szurkolóink péntektől ismét megvásárolhatják menetjegyüket a Székesfehérvárról december 2-án, 17.10-kor induló különjáratra. 

Érdemes időben ellátogatni a Piac tér 4. szám alatti ajándékboltunkba, ahol a menetjegyeket egységesen 1000 forintért lehet megvásárolni! A szombati, Paks elleni bajnoki előtt a 3-as és a 4-es, utána pedig az 1-es és a 2-es jegypénztárban is hozzájuthatnak a jegyhez!

Meccsbelépők

A találkozóra október 30-án, hétfőn elindult a jegyértékesítés. Belépő váltására nyitvatartási időben (munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet 13:00-13:30) a VidiShopban, illetve klubkártyával online is lehetőség van erre a linkre kattintva. Szombaton természetesen a Pancho Aréna jegypénztáraiban is megvásárolhatják a jegyeket! A vendégszurkolók számára az "E" jelű szektorba lehetséges a jegyvásárlás.

A belépők egységesen 2500 forintba kerülnek.

Első körben 1035 db jegyet kaptunk a vendéglátó Ferencvárostól értékesítésre. Péntek délig ebből 802 db jegy már elkelt, 233 jegy pedig még gazdára vár. Ha a következő napokban a maradék jegyek is elfogynak elővételben, úgy további 240 db jegyet igényelhetünk még a fővárosi klubtól. Amennyiben elővételben elfogy az összes vendégjegy, abban az esetben nem lesz mérkőzés napi helyszíni jegyértékesítés!

Author: Wéninger Ákos

Photo: vidi.hu

More news