VIDI - DVTK

Szurkolói infók a Diósgyőr elleni meccsre

A Sóstói Stadionhoz közlekedő ingyenes buszjáratok menetrendje, jegyinformációk és további hasznos tudnivalók egy helyen.

Szurkolói buszok Székesfehérváron belül

A buszok 13 óra 10-kor indulnak a stadion felé és 16 órakor vissza. A járatok az alábbi útvonalakon közlekednek:

1. Köfém ltp - Zombori út - Budai út (Titeli) - Budai út, Fiskális út - Kisteleki út - Király sor, Géza út - Széna Tér- Fehérvár Áruház - Várkörút - Széchenyi út/Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed - Sóstói Stadion és vissza

2. Sajó utca - Sajó utca 102. - Rába utca és Bébic utca kereszteződés - Rába utca és Pityer utca kereszteződés - Száva utca - SZKG - Hosszútemető - Gellért utca - Piactér - Széchenyi út/Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed - Sóstói Stadion és vissza

A buszok elején a "Videoton FC szurkolói különjárat" felirat olvasható majd.

Jegyvásárlás

Jöjjön ki szombaton a Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzésünkre, és vásárolja meg belépőjét elővételben, vagy válassza az online-vásárlás lehetőségét!

Egy korsó sör a G-szektor jutalma

A Vidi -Trabzonspor alatt Hangellenőrök járták a stadiont, mérve, hogy melyik szektorban szurkolnak a leghangosabban, a győztes szektor szurkolóinak pedig jutalmat ígértek. Ennek megfelelően szombaton váltson jegyet a G-szektorba (vagy rendelkezzen odaszóló szezonbérlettel), és közvetlenül a belépést követően máris átveheti az I és E szektorok között beléptető kapunál (piros pólóban) álló munkatársainktól Sörkuponját, amelynek beváltásával 1 korsó ingyen sörre jogosult a G-szektorban lévő Sörpontnál. (Természetesen a Sörpontnál pénzért is kapható majd sör).

Féláron a Vidi - Diósgyőrre

Amennyiben kint volt a Sóstói Stadionban a Trabzonspor elleni meccsen, akkor kizárólag a Vidishopban, elővételben 50 százalék kedvezménnyel veheti meg jegyét a szombati Vidi - DVTK-ra! Mutassa fel a Vidi - Trabzonsporra szóló jegyét a Vidishopban, és máris féláron juthat hozzá belépőjéhez!


Author: Gyurina Zsolt

Photo: vidi.hu

More news