GYŐR - VIDI

Különjáratok a győri rangadóra

Vasárnap 14 órakor indulnak a buszok a Piac téri parkolóból a Dunántúl legnagyobb tavaszi összecsapására.

Az OTP Bank Liga 23. fordulójában április 14-én csapatunk a listavezetőhöz, a Győri ETO-hoz látogat vendégként. Mivel a bajnoki cím szempontjából nagyon fontos rangadóról van szó ezért klubunk ismét szurkolói utazást szervez autóbuszokkal Győrbe, hogy minél többen buzdíthassák csapatunkat! Az ETO-tól a mérkőzésjegyeket előre megkértük, így a buszjegyekkel együtt azok is megvásárolhatók lesznek a VidiShopban, április 8-tól április 12-ig.

Utazás:

A gyülekező a meccs napján 13 óra 45 perctől a szokásos helyen lesz a Piac téren a Munkaügyi Hivatal előtt. A buszok 14 órakor indulnak el és az út folyamán egy alkalommal 15 perces pihenőre fognak megállni.
A mérkőzés után azonnal indulnak a buszok Székesfehérvárra, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy jegyeiket a visszaútra való felszállásig őrizzék meg! Fontos, hogy minimálisan 19 fő jelentkezése szükséges egy busz elindulásához. A buszjegy ára nem tartalmazza az utasbiztosítást! 

Árak:

A buszjegyek 1.700,- forintba kerülnek majd, VidiClub tagoknak pedig 1.400,- forintba.

Tekintettel a mérkőzés fontosságára, klubunk a lehetőségekhez képest igyekszik támogatni a szurkolókat, akik elkísérik a csapatot, így 1400 helyett egységesen 1000 forintért lehet megvenni a jegyeket!

A győri klub a fehérvári szurkolók részére a piros útvonalon javasolja megközelíteni az ETO Parkot. A helyszíni pénztár 14.30-tól tart nyitva.

Author: Wéninger Ákos

Photo: Kupeczik Krisztián

More news