PUSKÁS AKADÉMIA - VESZPRÉM FC 1-1 (1-0)

Kimaradtak a helyzetek

Nem bírt hazai pályán a végig védekező és szerencsés Veszprémmel a nagy fölényben játszó Puskás Akadémia.

Puskás Akadémia FC - Veszprém FC 1-1 (1-0)

Puskás Akadémia FC: Czirjék - Margitics, Papucsek, Tóth B., Apostolopoulos - Kleinheisler (Junior 78'), Polonkai, Szakály, Farkas N. - Zsolnai (Soós 85'), Baracskai (Balog 57')

Gólszerzők: Kleinheisler (41') illetve Homma Kazuo (47')

Ezúttal elszalasztotta a győzelmet a Puskás Akadémia, bár sokat tett érte. Helyzetek sokaságát dolgozták ki Benczés Miklós tanítványai, a veszprémiek mindkét játékrészben csak néhányszor tették tiszteletüket a hazaiak térfelén. A vezetést Kleinheisler lövése jelentette, a fiatal játékos szinte másolta Sándor György gólját, melyet az MTK-nak rúgott pénteken, csak a másik oldalról. A Scholes becenévre hallgató középpályás mintegy 20 méterről, a balösszekötő helyéről rúgott hatalmas gólt a hosszú sarokba (1-0). A szünet után Szakály Dénes hagyott ki egy nagy helyzetet, már egyedül állt szemben a kapussal, de Kiss Máté, a veszprémiek portása mellel hárítani tudott. Ez lehetett volna a meccslabda, mert pár perccel később egy lecsorgó labdát a vendégek középre íveltek, és Homma Kazuo Czirjék hálójába bólintott (1-1).

Mivel a Kozármisleny sem győzött, a Puskás Akadémia vezeti az NB II Nyugati-csoportját.

Benczés Miklós: A játékkal nem volt gond, a Veszprém nem sűrűn jött át a mi térfelünkre, de a helyzeteket be kell rúgnunk, mert így ezúttal pontot ajándékoztunk az ellenfélnek. A vitatott szituációkkal nem érdemes foglalkozni, nekünk kellett volna értékesíteni a lehetőségeinket. Ebben a mérkőzésben több volt.

Fotó: pfla.hu/Takács József

Author: Gyurina Zsolt

Photo: pfla.hu

More news