HETI BEHARANGOZÓ

Két tétmérkőzés mellett felkészülési találkozók

Szerdán a Ligakupában a Debrecent fogadjuk Sóstón, szombaton pedig a Váccal játszunk a Magyar Kupában - ám még nem teljesen biztos, hogy a váciak pályára lépnek majd ellenünk.

2013. február 20. (szerda) 16:45, Ligakupa: Videoton FC - DVSC (TV: Sport1)

Szerda délután a Sóstói Stadionban lesz a Ligakupa negyeddöntőjének első mérkőzése, ellenfelünk pedig a bajnoki címvédő DVSC lesz. A Loki négy győzelemmel és két vereséggel, jobb gólkülönbségének köszönhetően előzte meg a Ligakupa E-csoportjában a szintén 12 pontot szerző Egri FC-t, így hozzánk hasonlóan Kondás Elemér együttese is csoportelsőként jutott tovább. Legutóbbi találkozásunkkor 3-1-re győztünk a Debrecen ellen.

2013. február 23. (szombat) 14 óra, Magyar Kupa: Dunakanyar-Vác - Videoton FC

Hosszú ideje hatalmas gondok vannak Vácon, azonban csak az utóbbi időben irányult a reflektorfény a Duna-parti város focicsapatára és az ott felmerülő problémákra. Héger József, aki papíron a csapat tulajdonosa, hétfő reggel a következőt mondta honlapunknak: "Jelenleg teljesen bizonytalan, hogy a hétvégén pályára tudunk-e lépni, illetve az is kérdéses, hogy ha lesz meccs, akkor azt hol lesz, ugyanis jelenleg nincs pályahasználati joga a Dunakanyar-Vácnak a Váci Stadionban."
A csapatnak egyébként jelenleg két hivatalos honlapja is van, melyet két különböző tulajdonosi kör üzemeltet. (Az egyik a vacfc.hu a másik pedig a vacfc.com)
Ami biztos, hogy múlt héten az NB III-as csapatunk felkészülési mérkőzést játszott Vácon és a Vidi II simán nyert 3-1-re.

2013. február 20. (szerda) 15 óra, Felkészülési mérkőzés: Videoton FC II - Újbuda FC

Komjáti András együttese az NB III Bakony-csoportjában szereplő, és az ott jelenleg az ötödik helyen álló Újbuda FC ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen szerda délután.

2013. február 22. (péntek) 13 óra, Felkészülési mérkőzés: Videoton FC II - Dunaújváros PASE

Két nappal később az NB III Dráva-csoportjának őszi bronzérmese, az NB II-be jutásért küzdő Dunaújváros látogat Felcsútra, szintén edzőmeccsre.

2013. február 22. (péntek) 13 óra, Felkészülési mérkőzés: Egri FC - Puskás Akadémia FC

A jól sikerült törökországi edzőtábort követően szerdáig pihenőt kaptak az NB II-es csapat játékosai, pénteken pedig Egerbe látogatnak, ahol a február eleji felkészülési meccs "visszavágóját" rendezik meg.

Author: Wéninger Ákos

Photo: vidi.hu/Kupeczik Krisztián

More news