IGAZOLÁS

Ivan Milicevic piros-kékben!

A 26 éves balhátvéd a horvát, a bosnyák és a görög első osztályban is szerepelt.

A horvát-bosnyák kettős állampolgárságú Ivan Milicevic 1998. július 16-án született Splitben. Az NK Siroki Brijeg együttesében mutatkozott be a felnőttek között a bosnyák élvonalban, majd 2017-ben a horvát másodosztályban, az NK Dugopoljében kölcsönben folytatta. Ezt követően a horvát élvonalbeli Lokomotiva Zagrebhez igazolt, majd kölcsönben az NK Varasdint erősítette.

2020-ban az NK Dubravához, majd újra a Lokomotiva Zagrebhez vezetett az útja. A 2020/2021-es szezont kölcsönben a Zeljeznicarban töltötte, majd 2021 nyarán visszatért a Lokomotiva Zagrebhez. Innen Görögországba vezetett az útja, a 2023/2024-as szezon tavaszi idényében az AE Kifisias játékosa volt.

Pályafutása során a horvát élvonalban 85 mérkőzésen 2 gólig és 14 gólpasszig jutott, a bosnyák első osztályban 27 meccsen 2 gólt szerzett és 2 gólpasszt adott, a görög élvonalban pedig 9 találkozón 1 gólt lőtt.

A bosnyák U21-es válogatottban háromszor, az U19-esben ötször lépett pályára.

"Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy múltú klubhoz igazolhattam, amelynek kiváló szurkolótábora van. A célom, hogy egyénileg előrelépjek a következő szezonban, amivel a csapatot is segíteni tudom majd. Az a célunk, hogy minél jobb helyezést érjünk el a bajnokságban, valamint a nemzetközi kupában is szeretnénk a lehető legtovább jutni. Az érkezésem előtt beszélgettem Lirim Kastratival, akivel a Lokomotiva Zagrebnél voltunk csapattársak, és ő is azt mondta, hogy minden adott a klubnál a sikeres szerepléshez és remek csapathoz érkezem. A szurkolóknak megígérhetem, hogy mindig küzdeni fogok a lefújásig, olyan balhátvéd vagyok, aki fel-le zakatol a pályán a mérkőzéseken" - nyilatkozta honlapunknak Ivan Milicevic a szerződés aláírása után.

Ivan Milicevic a 7-es mezben szerepel majd csapatunkban. Sok sikert kívánunk neki piros-kékben!

Author: Csik Tamás

Photo: fehervarfc.hu

More news