Iskolák szurkoljatok!

A Videoton FC a 2011-2012-es idény őszi és tavaszi szezonjában is tovább folytatja „Iskolák, szurkoljatok!” elnevezésű programját!


A programban résztvevő intézmények tanulói ingyenesen nézhetik meg az őszi és a tavaszi szezon hazai bajnoki mérkőzéseit, a Sóstói Stadion kizárólag számukra fenntartott MOL "D"-szektorából. Klubunk az ingyenes mérkőzéslátogatás mellett a székesfehérvári intézmények diákjainak utaztatásban is segíti az iskolákat, és igény esetén megszervezi, hogy a Sóstói Stadion és az intézmény között autóbusz szállítsa a gyerekeket, oda és vissza.

Érdemes kilátogatni a Videoton FC hazai bajnoki mérkőzéseire minél nagyobb létszámban, hiszen a programmal párhuzamosan versenyt is hirdetünk az iskolák számára: a bajnoki év végén a legnagyobb összesített létszámmal „jelenlévő” általános vagy középiskolákat értékes nyereményekkel jutalmazza klubunk. (I-III.hely)

Nyeremények:
I. 200.000 Ft értékben sporteszközök
II. 150.000 Ft értékben sporteszközök
III. 50.000 Ft értékben sporteszközök

Továbbra is Németh Eszter kolléganőnk várja jelentkezésüket, a nemeth.eszter@videotonfc.hu e-mail címre, aki a kijelölt kapcsolattartóval minden hazai mérkőzés előtt 4-5 nappal egyeztetni fogja a várható létszámot, illetve a buszos utazás igényét. 10 diákonként 1 fő kísérőnek biztosítjuk az ingyenes mérkőzéslátogatást.
A stadionnál munkatársaink segítenek abban, hogy a diákok minél gyorsabban és gördülékenyebben bejussanak a szektorba, ahol klubunk természetesen mindent elkövet a diákok biztonsága érdekében.
A diákigazolványt minden tanulónak kötelező elhoznia, csak ebben az esetben tudjuk őket beengedni! Kérjük, hogy a stadionba ne hozzanak üveget, üdítőt, mert a biztonsági szabályzat előírását a biztonsági emberek szigorúan betarttatják a kilátogató tanulókkal is.
Amennyiben a Videoton FC által elindított program felkeltette az érdeklődését, és az intézményük részt kíván venni a programban, kérem, jelezze Németh Eszter felé (Tel: +36 70 938 7311 email: nemeth.eszter@videotonfc.hu).

Author: Wéninger Ákos

More news