VIDI HALLOWEEN

Halloweenezz Sóstón a DVSC elleni meccs előtt!

Október 26-án halloweenpartira várjuk a bérlettel rendelkező 6 és 14 év közötti Vidi-szurkolókat. Az érdekes programok, játékok és nyeremények mellett Stoplival és egy játékosunkkal is találkozhattok.

Az OTP Bank Liga 11. fordulójában a DVSC együttese látogat Sóstóra. A szombaton 17:15-kor kezdődő mérkőzés előtt a Fehérvár FC, a Vidi Múzeum és a Székesfehérvári Városfejlesztési Kft. közös szervezésében halloweenpartira várjuk a bérlettel rendelkező 6 és 14 év közötti Vidi-szurkolókat.

A következő programokon vehetnek részt a gyerekek:

// jelmezverseny - mindenképp érkezz jelmezben! Stopli kiválasztja a három legötletesebbet, akiknek egy dedikált sálat is tartalmazó Vidi-ajándékcsomag lesz a jutalma!

// csapatos múmiajáték - lássuk, kik lesznek a legügyesebbek!

// halloweeni kreatív sarok - készíts halloweeni apróságot otthonra!

// meglepetés játékos is érkezik a partira, akivel közös képeket készíthettek és dedikálni is fog!

// Stoplival is találkozhattok!

// Minden résztvevő kap ajándékot!

A Vidi Halloween október 26-án (szombaton) 15:15-kor kezdődik és 16:45-ig tart, helyszíne a Sóstói Stadionban található Vidi Múzeum melletti Kölyökklub. Az eseményen kizárólag gyerekek vehetnek részt!

A részvétel természetesen ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Jelentkezni a marketing@fehervarfc.hu e-mail-címen lehet. A jelentkezéshez a következő adatokra van szükség: a gyermek neve, születési dátuma, a gyermek bérletének vonalkód-számsora, a szülő (törvényes képviselő) neve, e-mail-címe és telefonszáma.

A programon résztvevők maximális létszáma 25 fő, a jelentkezések elfogadása a regisztrációs e-mailek beérkezésének sorrendjében történik. Az esemény minimum 10 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre.

A regisztrációval a jelentkező és a résztvevő elismeri, hogy a „FEHÉRVÁR F.C." Kft. halloween-rendezvényére vonatkozó Adatkezelési Tájékoztatóját megismerte, megértette, és az abban foglaltakat elfogadja. Az adatkezelési tájékoztató IDE KATTINTVA megtekinthető.

Author: Csik Tamás

Photo: fehervarfc.hu

More news