TUDÓSÍTÁS

Gól nélküli döntetlen a Dinamo Bukarest ellen

Mindkét csapat alakított ki helyzeteket a találkozón, mi valamivel többet, de nem sikerült a hálóba találni. A legközelebb Lazovics, Suljic és Scsepovics jártak a gólhoz. 

Az Admira elleni délelőtti mérkőzés után a keret másik része 16.00-kor a Dinamo Bukarest ellen lépett pályára pénteken. A második meccsre vezetőedzőnk a Kovácsik - Nego, Vinicius, Fiola, Stopira - Hadzic, Varga József, Pátkai, Suljic - Scsepovics, Lazovics tizenegyet nevezte.

Jól kezdtük a találkozót, a harmadik percben Suljic játszotta vissza a labdát a baloldalon felfutó Stopirához, hátvédünk centerezése után Hadzic fejelt kapu fölé. Két perccel később Suljic passzolt Lazovicshoz, jó ütemben visszakapta a labdát, az átvétel is jól sikerült, de sajnos közelről kapu mellé lőtt. A 16. percben Lazovics végzett el szabadrúgást az ellenfél térfelének a közepéről, a labdára remekül érkezett a tizenhatoson belül Varga József, de fejesénél Branescunak nem kellett védenie. A 20. percben az első román lehetőségnél Kovácsik védett nagyot - Nemec lövését lábbal hárította kapusunk. A következő negyedórában a pálya közepén gyűrték egymást a csapatok, Kovácsik Ádámnak a 35. percben akadt újra dolga, ekkor Nistor távoli lövését védte magabiztosan.Több helyzetet nem alakítottak ki a csapatok, így 0-0-ás állásnál vonultak be a játékosok az öltözőbe.

A szünetben Henning Berg nem cserélt, Ioan Andone kettőt is változtatott. Az első lövésig a játékrész kilencedik percéig kellett várni, amikor Lazovics távolról a bal alsó sarkot célozta meg, de egy keveset tévedett. A 79. percben Scsepovics baloldali szólója után a Dinamo cserekapusa, Cano hárított. Három perccel később Lazovics és a Suljicsot váltó Sejben szép összjátéka után szerb támadónk még kiosztott egy kötényt, majd a kapu fölé bombázott. A lefújás előtt még Nego remek beadása után Scsepovics került helyzetbe, de a fejesét a Dinamo kapusa magabiztosan fogta, így gól nélküli döntetlennel ért véget a meccs.

 

Author: Vidi.hu

Photo: vidi.hu

More news