Csertői: "A télen tovább erősödtünk"

A tréner egyelőre nem tudja, hogy számukra előny-e vagy hátrány az, hogy az ETO idegenben kezdi a Magyar Kupa párharcot.

- Nagyon nehéz mérkőzésre számítok szombaton a Vidi ellen. A fehérváriaknak kitűnő keretük van, nagyszerű labdarúgók alkotják a csapatot, akik ráadásul főleg hazai pályán nagyon keményen játszanak. Ebben a pillanatban nem tudnám megmondani, hogy számunkra előny-e vagy hátrány az, hogy az első mérkőzést idegenben játsszuk. Ez majd utólag derül ki. A télen sikerült megerősítenünk a keretünket, a távozó játékosok helyére minőségi labdarúgókat igazoltunk. Szóval nem feltett kézzel megyünk ki a pályára, de én most nem egy mérkőzésben gondolkodom, hanem két meccsben, a célunk pedig egyértelműen a továbbjutás kiharcolása. - nyilatkozta honlapunknak Csertői Aurél.

A Vidivel Magyar Kupát és bajnoki bronzérmet nyerő vezetőedzőtől azt is megkérdeztük, szerinte mi döntheti el a szombati mérkőzést.
- Növelné az esélyünket, ha a játékvezető nem engedné játszani ellenünk Torghellét - mondta mosolyogva Csertői. - Viccet félretéve, ez lehet az a mérkőzés, amit akár egy egyéni villanás is eldönthet.

Amennyiben így történne, akkor megismétlődne a két csapat őszi bajnokijának a forgatókönyve, ahol Dudás villanása, egy jól eltalált lövés döntött a három bajnoki pont sorsáról.

Author: Wéninger Ákos