A Loki edzője jó iramú, élvezetes mérkőzésre számít

Kondás Elemér honlapunk kérdésére elárulta, hogy ezen a szinten már nincsenek titkok, így a Ligakupa-meccsen ugyanazt a játékot játssza a csapata, amit a bajnokságban is játszani fog.

Hogy érzi most a tavaszi szezon elején, jól sikerült a téli felkészülési időszak Debrecenben?

Az, hogy jól sikerült-e a felkészülésünk, majd a bajnokságban eldől. Azt a munkát becsülettel elvégeztük, amit a felkészülés előtt elterveztünk. A játékosok jó állapotban várják a tavaszi szezont.

Szerda délután Székesfehérváron lépnek pályára a Vidi ellen Ligakupa-mérkőzésen. Milyen meccsre számít?

Úgy gondolom, élvezetes, jó iramú találkozót fogunk játszani a Videoton FC ellen. Ez a meccs mindkét csapat számára jó erőfelmérő lesz a bajnokság kezdete előtt. Szerintem hozzánk hasonlóan a hazaiak is nagyon komolyan veszik a Ligakupát.

Ugyanazzal a taktikával küldi csapatát pályára szerdán a Ligakupában, mint ahogy majd a bajnokságban fognak játszani, vagy tartogat majd meglepetéseket még José Gomes számára?

Szerintem ezen a szinten nincsenek már nagy titkok. A mi csapatunk játéka adott, ahogy a Videotoné is. Nem kísérletezni fogunk a szerdai találkozón, hanem úgy pályára lépni, hogy győztesen hagyjuk azt el. Nyilván a fehérvári csapat célja is ugyanez lesz, éppen ezért mondtam azt, hogy biztos vagyok abban, hogy jó meccset láthatnak a nézők. 

Author: Wéninger Ákos

Photo: vidi.hu

More news