"Nyerni szeretnénk a Vidi ellen"

Ezt Benczés Miklós, a DVTK trénere nyilatkozta az esti Ligakupa-meccs előtt.

A DVTK nemrégiben érkezett haza Törökországból, a beleki edzőtáborozásról. Az itthoni ,,valóságban” egy, az időjárás által megviselt centerpálya fogadta őket.

– Csak műfüvön tudtunk készülni, de nem akarunk panaszkodni – jegyezte meg Benczés Miklós, a DVTK edzője. – Olyan játéktéren kell megoldani a feladatot, amilyenen, bár az kétségtelen, hogy ezek a körülmények nem kedveznek annak a stílusnak, amit mi képviselünk. De tényleg nem szeretnék ebben mélyen elmerülni, ez van, és kész.

Az edzőtáborban érdekes momentum volt, amikor vezetőedzőnk, Paulo Sousa megleste a Diósgyőrt, ám ezzel nem maradt adós Benczés Miklós sem, aki szintén ellátogatott a Videoton FC egyik előkészületi meccsére. Mi derült ki számára? – kérdezte a boon.hu a piros-fehérek mesterét.

– Az, hogy a Videoton Magyarország jelenleg legerősebb csapata. És nem pusztán azért, mert jól igazoltak, hanem azért is, mert eleve jó játékosállománnyal rendelkeznek. Csapatként jól funkcionálnak, szervezettek, látszik, hogy Paulo Sousa remek munkát végez, végzett. Mindezek ellenére a győzelem a célunk.

(forrás: boon.hu)

A szerda esti Ligakupa mérkőzésre a belépőjegyek egységesen 500 forintba kerülnek a két tribün ülőhelyeire és az északi kanyarba, valamint a vendégszektorba. A jegyárusítás 14 órakor kezdődik a Diósgyőri Stadionban. Klubunk ezúttal nem indít szurkolói buszt Miskolcra, és jegyeket sem lehet vásárolni Fehérváron!

Author: Wéninger Ákos

More news