Zúgjon szombaton a "Hajrá, Vidi"!

A mérkőzésre a C és D szektorokba a belépés ingyenes, kapunyitás 13:10-kor.

Az OTP Bank Liga NB I 32. fordulójában a ZTE FC látogat a MOL Aréna Sóstóba május 20-án, szombaton 14:10-kor. Legyünk minél többen a lelátókon és biztassuk a kezdéstől a lefújásig a csapatot a győzelemért! Hajrá, Vidi!

Jegyvásárlás

Ingyenes lesz a belépés a ZTE FC elleni bajnoki mérkőzésre a C és D szektorokba!

Az A szektorokba és a Fresh Corner Loungeba szóló jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről korábban már részletes cikket közöltünk, mely ide kattintva olvasható. Javasoljuk, hogy mindenképpen elővételben váltsátok meg belépőiteket, hiszen így elkerülhetitek a sorban állást a pénztáraknál. A C és D szektorokba az online vásárlás lehetőséget kedden leállítottuk, személyesen szerdától továbbra is ki lehet váltani az ingyenes jegyeket. Szerda 17:00 óra utántól online, klubkártyával, személyesen pedig anélkül lehet majd kiváltani díjmentesen a belépőket.

Az 1-es és a 4-es számú pénztárak szombaton 11:10-kor nyitnak. Fizetni készpénzzel és bankkártyával is tudtok. Kapunyitás 13:10-től.

Megkérünk benneteket, hogy az A szektorba szóló kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsátok magatoknál, mert beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai mindenkinél ellenőrizni fogják! 

KAPU

SZEKTOR 

II. kapu 

A szektorok (A1, A3)

V. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, D4, RBD)

 VII. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, D4, RBD)

IX. kapu

   Vendégszektor

Sörakció az Aréna Teraszon

A szombati meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a MOL Aréna Sóstóhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 12:30-tól a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk! 

A Vidi Múzeum várja az érdeklődőket!

Szombaton mindenkit sok szeretettel vár a Vidi Múzeum! Itt továbbra is látható az 1962.03.25-én lejátszott Székesfehérvári Vasas SC - Haladás mérkőzés eredeti hirdető plakátja. Az RBD tavalyi, 30. születésnapja alkalmából ünnepi RBD-s kiállítást is megtekinthettek a Vidi Múzeumban.

VidiShop

Klubunk ajándéküzlete szombaton 12:00-kor nyit ki és a mérkőzés kezdetéig lesz nyitva. Te is megvásárolhatod a Vidi idei teljes mérkőzés-felszerelését (a felnőtt mezek 24 990 forintba, a gyermek mezek 20 990 forintba kerülnek) személyesen a VidiShopban, vagy online, a vidishop.hu-n.

Megközelítés

Megkérjük gyalogosan érkező és távozó drukkereinket, hogy a mérkőzés előtt és után ne a Csíkvári úton haladjanak, hanem a temető mellett kiépített járdán! A Csíkvári útra a Dr. Serényi Antal utca és a Csíkvári út kereszteződése felől 13:10-től nem lehet behajtani. A Csíkvári út és a Homoksor elágazásától a Csíkvári utat 13:10-től zárják le, a Homoksor irányába a külső sávban lehet majd közlekedni.

Parkolás

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Vásártéren, a Homoksoron és a Csíkvári úti parkolóban parkolhatnak.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a Csíkvári út szélén ne parkoljatok járműveitekkel, mivel ott a megállást tábla tiltja, melynek megszegése esetén a rendőrség közigazgatási bírságot szabhat ki!

 

Stadionbüfé

A ZTE FC elleni mérkőzésen a büfékben készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk nektek. A MOL Aréna Sóstóban RePohár rendszer működik, amelynek ára 450 ft.

 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu