Ingyenes lesz a belépés a ZTE FC elleni bajnoki mérkőzésre a C és D szektorokba!

Online és személyesen is kiválthatóak az ingyenes belépők a C és a D szektorokba! A találkozó szombaton 14:10-kor kezdődik a MOL Aréna Sóstóban.

Csapatunk szombaton 14:10-kor rendkívül fontos bajnoki mérkőzésen fogadja a ZTE FC-t a MOL Aréna Sóstóban az OTP Bank Liga 32. fordulójában. Legyen ott minden Vidi-szurkoló a lelátón, biztassuk a játékosokat együtt az első perctől az utolsóig, hogy győzelemmel fordulhassunk rá az utolsó fordulóban a Vasas elleni sorsdöntő találkozóra!

A mérkőzésre klubunk döntése alapján a belépés ingyenes a C és a D szektorokba, de regisztrációs jegyet minden szurkolónak ki kell váltania. A találkozóra a MOL Aréna Sóstó 1-es pénztárában tudjátok elővételben kiváltani a belépőtöket; szerdán 13:00-18:00, csütörtök 10:00 és 15:00, pénteken pedig 10:00-15:00 óra között. Egy szurkoló maximum négy jegyet válthat ki. Személyes adatok megadására nincs szükség.

Interneten a Jegymester felületén, ide kattintva lehet regisztrálni a találkozóra. A C és D szektorokba az online vásárlás lehetőséget kedden leállítottuk, szerdán pedig 17:00 óra után Vidi-klubkártyával lehet majd megvásárolni a jegyeket a Jegymester felületén.

Az A szektorokba és a Fresh Corner Lounge-ba a Zalaegerszeg ellen is a megszokott módon és áron vásárolhattok jegyeket. Erről bővebben itt és ide kattintva olvashattok.

A C és a D szektorokba érvényes éves, vagy tavaszi bérlettel rendelkező szurkolóinkat két darab, a 2023/2024-es szezon egyik általuk választott hazai mérkőzésére érvényes belépővel igyekszünk majd kárpótolni. Ehhez a jövőben szükség lesz majd a bérletre és a vonalkódjára, így kérjük azt őrizzétek meg a találkozó lefújása után is. Ennek részleteiről az előttünk álló szezon elején olvashattok majd bővebben!

Jegyár-visszatérítés: Azon szurkolóink, akik elővételben vásárolták meg a belépőt a ZTE FC ellen, természetesen visszakapják a jegyek árát, majd ők is kiválthatnak ingyenes jegyet a találkozóra. Akik online vásároltak jegyet, az info@jegymester.hu címre írva kérvényezhetik a jegyek visszaváltását. A teljes összeg visszatérítésre kerül majd szurkolóink részére a Jegymester részéről, mivel a kényelmi díj árát klubunk átvállalja. Azon szurkolóink, akik személyesen vásároltak belépőket, a vásárlás helyszínén a jegy bemutatásával tudják visszaigényelni a tikettek árát.

 

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás
MOL Aréna Sóstó, 1-es pénztár 8000 Székesfehérvár,
Csikvári út 10.

Szerda: 13:00 - 18:00
Csütörtök: 10:00 - 15:00
Péntek: 10:00 - 15:00

Fehérvári Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap 9:00-18:00,
szombaton 10:00-16:00
Petőfi Kultúrtanszék 8000 Székesfehérvár,
Arany János u. 22.
Hétköznap: 12:00 - 18:00
Internet az online jegyvásárláshoz kattints ide! (szerdán 17:00 óra után, Vidi-klubkártyával)

A Jegymester Kft. ügyfélszolgálata szurkolóink kérdéseit az alábbi e-mail címen fogadja: info@jegymester.hu.

Legyünk minél többen szombaton a MOL Aréna Sóstóban, és szurkoljuk ki a győzelmet a ZTE ellen! Hajrá, Vidi!

Szerző: molfehervarfc.hu

További hírek