Kihagyhatatlan ajánlat bérleteseinknek: hozz el mindenkit az Újpest ellen!

A bérletek vonalkódjával féláron lehet megvenni a teljes árú belépőket az Újpest FC elleni hazai mérkőzésre.

Április 8-án szombaton, várhatóan igazi futballidőben és hangulatban 17:00-től az Újpest FC-t fogadjuk a MOL Aréna Sóstóban. Szeretnénk, ha minél többen biztatnák a csapatot a lelátóról, így egy különleges ajánlattal készültünk bérleteseink számára.

Minden olyan szurkolónk, aki éves vagy tavaszi bérletet vásárolt, a Jegymester oldalán, a bérletének vonalkódja alatt megtalálható betűkből és számokból álló sort kuponkódként használva 50% kedvezménnyel vásárolhat teljes árú jegyeket a találkozóra! A MOL Aréna Sóstó szektorkiosztását megtekintheted itt!

A kedvezményes vásárlás menete:

1. Látogass el a jegyvásárlás oldalra ide kattintva!

2. Válaszd ki az ülőhelyeket. Fontos, hogy a Jegytípusnál a „Normál elővételes” legyen kiválasztva, mert ezekre tudod majd érvényesíteni a kedvezményt.

3. Ha kijelölted a helyeket, lépj be a kosárba és kattints a „Rendelkezik kuponnal?” gombra.

4. A „Kuponkód” mezőbe írd be a bérleted vonalkódja alatt található betűkből és számokból álló sort (tehát ne a VidiShop kedvezménykódot!).

5. A „Kuponkód érvényesítése” gombbal fogod érvényesíteni a kedvezményt.

Fontos, hogy egy kuponkódot csak egyszer lehet felhasználni, így kérünk mindenkit, hogy egyszerre vásárolja meg a megváltani kívánt belépőket! Hozhatsz tehát bárkit: családtagot, barátnőt, barátot, távoli ismerőst, szomszédot… a lényeg, hogy minél több torokból zenghessen a lelátón a lila-fehérek ellen is, hogy “HAJRÁ, VIDI”!

A 399 forintos kényelmi díjat nem klubunk, hanem az oldal üzemeltetője számolja fel vásárláskor, így az nem feleződik az akciósan vásárolt jegyeknél sem - ezt az összeget ugyanúgy ki kell fizetni jegyenként, mint normál vásárlás esetén. 1000 forintos vásárlás felett 399 forint, 1000 forintos vásárlás alatt 199 forint a kényelmi díj. A Fresh Corner Lounge-ba érvényes jegyekre az akció nem vonatkozik.

Felhívjuk a figyelmet, hogy erre a mérkőzésre kötelező a személyes adatok megadása jegyvásárláskor (név, születési hely, születési idő).

A kedvezményes árú jegyeinkre nem vonatkozik az akció, azokat nem lehet féláron megvásárolni. Az akció péntek (március 31.) 10:00 órától a mérkőzés kezdetéig (április 8., 17:00 óra) elérhető, kizárólag a MOL Fehérvár FC érvényes bérlettel rendelkező szurkolói számára, a Jegymester oldalán.

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek