Állampolgársági esküt tett Suljic és Vinícius

Két játékosunk péntek reggel 9.00-kor Székesfehérváron vált magyar állampolgárrá.

Paulo Vinícius és Asmir Suljic péntek reggel Székesfehérváron magyar állampolgársági esküt tett. A ceremóniát a város polgármestere, dr. Cser-Palkovics András vezette. A két játékos mostantól magyar állampolgár, a továbbiakban Vinícius Paulo és Suljic Asmir néven találkozhatnak velük.

"Ahogy azt már elmondtam, remekül érzem magam Magyarországon, az elmúlt közel hat évben rengeteg fontos dolog történt az életemben, ami már ehhez az országhoz köt. Különleges nap az életemben a mai, az pedig egy másik megvalósult álom, hogy vasárnap csatlakozhatok a válogatott keretéhez. Keményen dolgoztam ezért, nagyon várom már, hogy ott legyek. A Vidivel további nagy sikereket akarok elérni" - fogalmazott Vinícius Paulo honlapunknak. 

"Nagy nap ez az életemben, megtisztelő, hogy mától magyar állampolgárnak mondhatom magam. Köszönettel tartozom a Vidinek és egész Magyarországnak, nagyon boldog vagyok! Ezzel a döntéssel az is biztossá vált, hogy felnőtt szinten a magyar válogatottat szeretném képviselni, remélem, lesz rá lehetőségem" - mondta Suljic Asmir a vidi.hu-nak.

Az eseményről videót láthatnak honlapunkon a mai nap folyamán!

(Ahogy arról korábban beszámoltunk, Vinícius vasárnaptól már a magyar válogatott keretével készülhet!)

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek