Vinícius Paulo szerezte a legszebb Vidi-gólt 2015-ben

Védőnk hatalmas fölénnyel nyerte meg a szavazást. Második helyen Niko végzett, a harmadik helyet pedig Kovács István szerezte meg. 

Hat hete kezdődött és egészen július 3-ig tart honlapunkon az a szavazás-sorozat, melynek keretein belül ti dönthetitek el szavazataitokkal azt, hogy a több száz nagyon szép Vidi-gól közül melyik volt az elmúlt évtized legszebb találata. 

A játék menete

Egy adott naptári évből klubunk szakmai zsűrije kiválaszt 10 Vidi-gólt, ezeket egy videóba összegyűjtjük, ti pedig a cikkben található videó alatti szavazáson megjelölhetitek, a 10-ből melyik volt az esztendő legszebb találata. Minden héten egy újabb naptári év kerül terítékre, június végére pedig eljutunk 2019-ig (a 2019-es gólokhoz csatoljuk a 2020-ban lejátszott mérkőzések góljait is). Amelyik gólra a legtöbb szavazat érkezik egy héten, bekerül a "döntőbe", és részt vesz a június 26-án kezdődő utolsó szavazáson, amikor eldől, hogy melyik Vidi-találatot tartjátok az évtized legszebbjének!

A játékban résztvevők között hetente kisorsolunk egy-egy 2019-2020-as hivatalos Vidi-mezt, az utolsó szavazáson résztvevők között pedig egy 50.000 forint értékű MOL-üzemanyagkártyát.

A játékszabályzatot ide kattintva tudod elolvasni.

A 2015-ös év legszebb gólját Vinícius Paulo szerezte

Csütörtök pontban éjfélkor lezárult az egy hete tartó szavazás, melyen ezúttal is rengetegen vettetek részt. Az összes szavazat 38%-át Vinícius Paulo Andráshida elleni ollózós-gólja kapta. 

A második helyen Nikolics Nemanja Újpest elleni bombagólja végzett, ez a találat az összes szavazat 21%-át kapta. Harmadik helyen Kovács István Vasasnak lőtt gólja végzett, ez a találat az összes szavazat 10%-át kapta.

A szavazás folytatódik

Ne felejtsétek, folytatódik a gólszépségverseny, péntek délutántól a 2016-os esztendő legszebb Vidi-góljára szavazhattok jövő hét csütörtök éjfélig! 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek