Február 20-ig online és személyesen is megvásárolhatóak a tavaszi bérletek!

Február 3-ig folytatódik a személyes és az online értékesítés is!

Bízunk benne, hogy te is ott leszel a lelátón, és a helyszínen biztatod majd a csapatot a tavaszi idényben is! Ezúttal is igyekeztünk minél több előnyt adni a bérletvásárláshoz, hogy a kis plasztikkártya többet jelentsen számodra egy egyszerű belépőnél!

Székesfehévár MJV Önkormányzatának döntése értelmében a MOL Aréna Sóstó csak a jelentősebb műszaki károk megelőzéséhez szükséges szinten üzemel, így jelenleg a stadionban található VidiShop is zárva tart. A bérleteket február 20-ig az 1-es pénztárban tudjátok megvásárolni.

Nyitvatartás (február 6. és február 20. között):

Hétfő: 13:00-18:00
Szerda: 13:00-18:00
Péntek: 10:00-15:00

A bérletvásárlás előnyei:

// A jegyvásárláshoz képest 20% kedvezmény.
// Ajándék egyedi vidis nyakpánt.
// Tavaszi bérleteddel is részt vehetsz nyereményjátékunkon.

// A VidiShop Bérletes Napokon a megjelölt termékekre 20% kedvezmény.
// Egyes kijelölt mérkőzéseken meccsnapi akció kizárólag bérleteseink részére.
// 10% állandó kedvezmény a VidiShopban és a vidishop.hu oldalon (más kedvezménnyel nem vonható össze).
// Nem kell sorban állnod a pénztáraknál mérkőzések előtt, így gyorsabb bejutás és garantált ülőhely vár az OTP Bank Liga mérkőzéseken.

A kedvezmények a technikai bérletekkel nem vehetők igénybe.

Bérletvásárlási időszak:

// A tavaszi bérletet személyesen és online is február 20-ig tudod majd megvásárolni.

A legfontosabb tudnivalók:

// A bérletek a hazai rendezésű OTP Bank Liga mérkőzésekre érvényesek.
// Felhívjuk figyelmedet, hogy a bérlet megvásárlásakor meg kell adnod nevedet, valamint születési helyedet és születési idődet.

Bérletáraink

Tavaszi bérlet árak:

Online bérletvásárlás

2022. június 1-től az eddig működő MLSZ központi jegyértékesítési rendszer megszűnt. A 2022/2023-as szezontól a szolgáltató, a Jegymester Kft. online bérletvásárlás vagy megújítás esetén is bérletenként 360 Ft-os kezelési költséget számít fel. Továbbá a korábbi, meccsjegy.mlsz.hu-s regisztráció helyett az online vásárláshoz az új felületen egyszeri regisztráció szükséges. Az online vásárlásról és regisztrációról további információkat a Jegymester oldalán, ide kattintva érhetsz el.

A bérletet a GLS futárszolgálat szállítja házhoz 2090 forintért az ajándék nyakpánttal együtt.

14 év alatti gyermekek számára bérletet a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba lehet váltani. Egyéb szektorokba kedvezményes árú bérletet vásárolhattok.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos bérletet nekik is váltaniuk kell, (az akadálymentesített helyek a C1, C2, C4 és C5 szektorokban találhatók). Mozgáskorlátozottak kísérői csak abban az esetben válthatnak kedvezményes árú bérletet, ha kerekesszékkel közlekedő mozgáskorlátozottat kísérnek a mérkőzésre.

A "B" szektorok, illetve a D4, D5, D6 szektorok egyelőre nem kerülnek megnyitásra. Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az RBD szektorban többek között a csapatot buzdító ultra-csoport szurkol, akik állva biztatják a csapatot és különböző szurkolói kellékeket használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a bérletvásárlásnál ezt kérjük vedd figyelembe.

A Jegymester Kft. ügyfélszolgálata szurkolóink kérdéseit az alábbi e-mail címen fogadja: info@jegymester.hu

Várunk szeretettel a MOL Aréna Sóstóban!

Szerző: MOL Fehérvár FC

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek