Marko Nikolics: "Gratulálok a játékosoknak, nagyot küzdöttek"

A két vezetőedző értékelte a Ludogorets-Vidi mérkőzést.

Marko Nikolics:

„Jó estét kívánok mindenkinek, örülök, hogy most itt vannak a sajtóteremben, hiszen tegnap szó szerint nem jött el az edzésünkre senki (mosolyog – szerk.). Igyekeztük a legjobbunkat nyújtani. Tudtuk a Ludogorets kvalitásait, minden posztra remek játékosaik vannak, csoportkörös tapasztalattal. Gratulálni szeretnék a játékosaimnak, nagyot küzdöttek az első perctől az utolsóig, és próbálták megvalósítani azt, amire készültünk. Sajnos az idegenbeli gólt nem sikerült megszereznünk, ehhez nagyobb frissesség és jobb döntések kellettek volna a támadó harmadban. Hét nap múlva visszavágó Magyarországon, nyernünk kell, esetleg egy 0-0 is jó lehet, de minden más eredmény a Ludogoretsnek kedvez majd. Köszönjük azoknak a szurkolóknak is, akik elkísértek minket messzire és biztatták a csapatot.”

Vezetőedzőnket arról kérdezték a bolgár kollégák, hogy a kezdettől fogva döntetlenre játszott-e a csapat.

„Nem a döntetlenre játszottunk, szerettünk volna nyerni. De az tény, ha egy Ludogorets-szintű csapattal játszol, nagyon meg kell szervezned a csapatod játékát, hiszen remek és labdával is gyors játékosaik vannak. Nagyon örültem volna egy gólnak, de sajnos ez nem jött össze. De azt hiszem, ezzel együtt is jól teljesítettek a játékosaink.”

Paulo Autuori:

"A védekezés rendben volt, azzal elégedett vagyok, sikerült jól megszervezni a hátsó alakzatot. A Vidi az előző két mérkőzésen 11 sárgát kapott, ma is láthattuk, hogy tördelik a játékot, nem láttunk tőlük igazi futballt.  A második félidőben sokat állt a játék, ekkor törvényszerű, hogy a fölényben játszó csapat szervezettsége kicsit megbomlik. Ezzel együtt is sokkal több helyzetünk volt az ellenfélhez képest, de gólt nem sikerült szereznünk. Gólokat szerezni, és nyerni megyünk Magyarországra"!

Szerző: Molvidi.hu

Fotó: molvidi.hu

További hírek