Marko Nikolics: "Kíváncsi vagyok, mire vagyunk képesek ezen a szinten"

Vezetőedzőnk bízik abban, hogy a csapat képes jó eredményt elérni.

„Mindent megtettünk azért, hogy a legalaposabban készüljünk fel a mai találkozóra. Úgy érzem, a játékosok megfelelő koncentrációval érkeztek meg Bulgáriába. Az ellenfelünk stabil európai kupaszereplő, megilleti a tisztelet, de mi arról álmodunk, hogy mi is sikeresek legyünk Európában. Márpedig az ilyen sikerekhez nagy eredmények kellenek. A Kisvárda elleni győzelem jót tett a csapat önbizalmának is, úgy érzem, készen állunk a Ludogorets elleni találkozóra. Ellenfelünknek remek játékosai vannak, kielemeztük őket, de nem szeretnék a nyilvánosság előtt belemenni a részletekbe, ez az öltözőn belül marad. Mint mindig, most is arra vagyok kíváncsi, hogy ezen a szinten mire vagyunk képesek. Otthon bizonyítottunk, hiszen megnyertük a bajnokságot, de a nemzetközi porond az más. Hiszek benne, hogy a csapat ezen a szinten is jól helyt áll majd, és képes fejlődni. Ez a párharc, és a világ legjobb klubsorozata, a Bajnokok Ligája a legjobb hely arra, hogy lemérjük, hol tartunk.”

Vezetőedzőnknél rákérdeztünk arra, hogy a tavalyi, Bordeaux elleni teljesítmény megismétlése elég lenne-e a továbbjutáshoz.

„Egy évvel később már nem kéne erről a meccsről beszélnünk, ez múlt idő. Szép emlék, szép győzelem, de már nem szabadna ezzel foglalkoznunk. Ha tovább szeretnénk lépni, akkor az előttünk álló kihívásokra kell fókuszálnunk. Egy nagyon jó csapattal kerültünk össze, de nekünk is megvannak az erősségeink, most meglátjuk, hogyan is állunk egy ilyen szintű csapat ellen, mint a Ludogorets" - nyilatkozta Marko Nikolics. 

Szerző: Molvidi.hu

Fotó: molvidi.hu

További hírek