KÖLCSÖN-FIGYELŐ

Február 12-19.

Az NB II-ben szereplő kölcsönjátékosaink kivétel nélkül győztes mérkőzéseken lépek pályára, Babos Bence gólt is szerzett.

Az elmúlt héten újabb mérkőzéseken léptek pályára kölcsönjátékosaink, mi pedig megnéztük, milyen eredményeket értek el csapataikkal.

A Merkantil Bank NB II-ben a Siófok 3-0-ra győzte le a Kazincbarcikát. A hazaiaknál Kovács Bence a 68. percben állt be, Menyhárt Zsombor ezúttal a cserepadon kapott helyet.

A Nyíregyháza a Szombathelyi Haladást győzte le 2-1-re, a hazaiak kapuját Dala Martin védte.

Az Ajka a Mosonmagyaróvár ellen nyert 1-0-ra, Babos Bence csereként, a félidőben állt be. Babosék a 14. fordulóból pótolt mérkőzésen hétközben is pályára léptek, ott 3-1-re győztek a Soroksár otthonában, támadónk végigjátszotta a találkozót és ő szerezte csapata harmadik gólját a 94. percben.

Franck Bambock görög élvonalbeli csapata, a Panetolikosz 1-0-ra kikapott az Arisz ellen, a francia középpályás nem volt együttese keretében. Szabó Levente és a DVTK FTC elleni mérkőzése el lett halasztva a zöld-fehérek kérésére, Lirim Kastrati viszont a 62. percben pályára lépett a horvát élvonalban, de a Lokomotiva 4-0-s vereséget szenvedett a Rijekával szemben.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek