Útlezárások lesznek vasárnap

A Videoton FC - FTC bajnoki mérkőzés előtt több helyen is útlezárások lesznek a stadion környékén.

Forgalomterelés rendje Videoton FC – FTC

2012. április 29-ei 16 órai kezdettel Székesfehérváron a Sóstói Stadionban kerül megrendezésre a Videoton FC – FTC NB I-es bajnoki labdarúgó mérkőzés. A mérkőzést az illetékes bizottság javaslata alapján az ORFK Vezetője kiemelt biztonsági kockázatúnak minősítette. A várhatóan magas nézőszám, valamint a rendőri tevékenységek maradéktalan foganatosítása miatt a mérkőzés idején, a stadion környékén forgalomterelésre, esetenként teljes útzárásra kell számítani.


(Kattintson a képre a nagyobb méretért!)

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság közleményben tudatja az érintettekkel, hogy 2012. április 29-i 14 - 19.00 közötti időben teljes lezárásra kerül

- a vendég szektor bejárata és a temető kerítése közötti átjáró mindkét végén,
- a Temető utca mindkét végén, illetve
- a Csíkvári út a Homok sor kereszteződésétől.

Tehát a járműforgalom az NB I-es meccsek forgalmi rendjével megegyező!

Ehhez kapcsolódóan a Csíkvári út Maroshegy felöli járműforgalma, a II-es kapu melletti parkoló telítődése esetén a Vásártéri út felé, terelésre kerül.

A város felől érkező gyalogos forgalmat, a rendőrség munkatársai a Széchenyi utca – Csíkvári út kereszteződésénél lezárja. A hazai szurkolók a Hosszúsétatér irányából a Csíkvári úton keresztül közelíthetik meg a stadiont.

Az FTC szurkolói számára az M7 63km lejárója (Székesfehérvár-Nyugat) felől bevezető Sárkeresztúri úton kijelölt parkoló áll rendelkezésre.

Belépésre a vendégszurkolók a stadion III-as, míg a hazai szurkolók a II-es és a fedett lelátók kapuit vehetik igénybe.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködve a Készenléti Rendőrséggel az M7-es autópálya, 7-es számú főút, valamint a Budapest – Székesfehérvár között közlekedő személyszállító vonatok rendőri ellenőrzésére szükséges intézkedéseket megteszi. A szurkolók érkezési és távozási útvonalait a rendőrség folyamatosan ellenőrzi.

A mérkőzés miatti zárásokkal kapcsolatban a közlekedők megértését és türelmét kérjük!

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek