SZURKOLÓK

Utazási infók a Fradi elleni bajnokira

A szombati rangadóra klubunk indít különjáratot, amire a jegyek 1500 forintba kerülnek. Szurkolóinkat rendőri felvezetés várja majd, a konvojhoz a gépjárművel érkezők is csatlakozhatnak.

Rangadó a hétvégén! Az OTP Bank Liga 21. fordulójában a Ferencvárosi TC vendégeként lépünk pályára február 25-én, szombaton 18.00-tól a Groupama Arénában. (Részletes szurkolói információkat ide kattintva olvashat!) A Fradi elleni találkozóra klubunk indít szurkolói buszt, amire a jegyek 1500 forintba kerülnek. A különjáratra a buszjegyek a VidiShop Piac tér 4. szám alatti üzletében, február 24-én, pénteken 16 óráig igényelhetők név és telefonszám megadásával, valamint a mérkőzésre érvényes jegy felmutatásával.

A szurkolói busz Székesfehérvárról, a Piac téri Munkaügyi Központ parkolójából indul február 25-én, szombaton 15.10-kor, a gyülekező 15 órától lesz. A Groupama Arénától a meccs befejezését követően 30 perccel indul a különjárat vissza Székesfehérvár felé. Kérjük, a visszafelé útra is őrizzék meg buszjegyüket, amely a biztosítást nem tartalmazza. 

A VidiShop hétfőtől péntekig 9:30-tól 17:00-ig tart nyitva, ebédszünet 12:30-tól 13:00-ig. Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy jegyvásárlással kapcsolatban felmerülő kérdéseikre a +36 20 2874 560-as számon kaphatnak választ!

A BRFK járőrei az M1-M7 bevezető szakaszánál található MOL-töltőállomás (volt Agip-benzinkút) parkolójában várják majd a Vidi-buszt, és 16:40-kor indul a felvezetés a Groupama Arénához. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy azok, akik autóval érkeznek a mérkőzésre, szintén becsatlakozhatnak a konvojba. A BRFK kéri a gépjárművel utazókat, hogy amennyiben igénylik a rendőri felvezetést, úgy a MOL-töltőállomásra 16:30-ig érkezzenek meg.

A Videoton FC szurkolói gépjárműveikkel az Albert Flórián utcában állhatnak meg, amit a rendőrség biztosít, illetve kordonokkal lezár.


A térkép megnyitásához kattintson a képre!

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek