RTK - VIDI II 0-1

Újra nyert a Vidi II

A táblázat utolsó ellőtti helyén álló RTK-hoz látogatott a Vidi II, és Nagy Zsolt találatával győzött, így továbbra is vezeti az NB III Duna csoportját.

Rákosmenti TK - Videoton FC II 0-1 (0-0)

Videoton FC II: Mikola - Vachtler, Tar, Tamás, Jankovics, Károly, Papp, Varga (Sárközi 83'), Nagy Zs., Babos, Nagy Á. (Molnár T. 64')

Gólszerző: Nagy Zs. (52')

Sárga lap: Tamás Márk (57'), Nagy Zsolt (78')

A budapesti csapat mindent megtett annak érdekében, hogy ne kapjon ki hazai pályán, négy védővel, öt középpályással és egyetlen támadóval álltak fel ellenünk, ennek megfelelően nem is volt könnyű mérkőzés. Az első félidőben több nagy lehetőséget is elszalasztottunk, kicsit nagyobb odafigyeléssel már a szünetben vezethettünk volna.

Aztán a második játékrész elején Nagy Zsolt köszönt be, és utána már nyugodtabban játszhattunk, de a helyzetkihasználásunk nem volt tökéletes. Az 1-0-ás siker azt jelenti, hogy továbbra is vezetjük a bajnokságot, jövő héten pedig rangadó vár ránk otthon a harmadik helyezett Budaörs ellen.

Jobb teljesítményt vártam a csapatomtól, saját magunk számára tettük nehézzé a mérkőzést. Egy tömörülő, rombolni akaró ellenfél ellen persze nagyon nehéz játszani, ám így is megvoltak a lehetőségeink, csak nem éltünk velük, kivéve egyet. Az eredménnyel és a hozzáállással elégedett vagyok, de tudom, hogy ennél sokkal jobb teljesítményre is képesek vagyunk.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek