SZÁZHALOMBATTA - VIDI II 1-3 (0-2)

Könnyű győzelem zárásként

Jó teljesítménnyel, magabiztos sikert aratott idegenben a Vidi II, és a második helyen várhatja a tavaszi folytatást.

Százhalombattai LK - Videoton FC II 1-3 (0-2)

Videoton FC II: Somodi - Tar, Tamás, Farkas V., Vachtler (Babos 63'), Papp Máté, U. Nikolics (Varga T. 90'), Nagy Zs., Molnár T., Károly, Szabó D. (Nagy Á. 85')

Gólszerző: Móra (74') illetve Tar Zs. (17'), Molnár T. (43'), U. Nikolics (76')

Sárga lap:  Czene (20'), Csizmadia (87') illetve Tamás (73'), Papp M. (80'), Tar Zs. (85'), Somodi (90')

A múlt héten pihent, előtte azonban győzött csapatunk, ráadásul a hazaiak csak a mezőny második felében helyezkednek el a tabellán, így mi számítottunk az esélyesnek Százhalombattán. Szerencsére a játék képe is ennek felelt meg, az első perctől kezdve jobban játszott csapatunk, mint a hazaiak. Az első negyedóra végén egy pontrúgás után lepattanó labdát Tar Zsolt helyezett a hálóba, megvolt az áhított vezetés (0-1). Továbbra is támadólag léptünk fel, és a félidő vége előtt növeltük előnyünket. Egy oldalbeadás mindenki előtt elment, és a hosszún érkező Molnár Tibor kihasználta a helyzetet (0-2).

Fordulás után 11-esből szépítettek a hazaiak (1-1), ám ezt követően is támadásban maradtunk, mi irányítottuk a játékot, vezetésünket nem veszélyeztette semmi. A 76. percben egy, a kaputól 20-22 méterre megítélt szabadrúgást Uros Nikolics lőtt át gyönyörű mozdulattal a sorfal felett, a kapus jobb keze mellé (1-3), ezzel végleg eldőlt a három pont sorsa.

A Vidi II a 34 pontos Budaörs mögött 29 ponttal a második helyen zárja az őszi szezont.

Komjáti András: Jó teljesítménnyel, nyugodt, magabiztos játékkal győztünk ma. Idegenben bárki ellen szép eredmény a győzelem, ráadásul a játékunkra sem lehetett panasz. A mérkőzés után megköszöntem a srácoknak az őszi szezont, minden dicséretet megérdemelnek. Reméljük, hogy tavasszal hasonló folytatásban lesz részünk.

Szerző: Gyurina Zsolt

Fotó: vidi.hu

További hírek