VIDEOTON FC II - ESMTK 2-0 (1-0)

Magabiztos győzelem a rangadón

Két fejes góllal könnyedén múltuk felül az idegenben eddig rendkívül veszélyes ESMTK-t.

Videoton FC II - ESMTK 2-0 (1-0)

Videoton FC II: Somodi - Tar, Tamás, Jankovics (Molnár T. 46'), Farkas V., Vachtler (Sárközi 75'), Varga T. (Babos 86'), Papp Máté, Nagy Zs., Károly, Szabó D.

Gólszerző: Nagy Zs. 45', Szabó D. 50'

Sárga lap: Varga T. (46'), Tar (75'), Papp (90')

Csapatunk hazai pályán azt az ESMTK-t fogadta, amely eddig remekül szerepelt idegenben, több meglepő győzelmet is aratott, hat sikere közül ötöt vendégként ért el. Ezúttal azonban megállt az erzsébetiek tudománya, a forduló előtt ötödik helyen álló vendégek ellen magabiztos győzelmet arattunk.

Jól kezdtünk, már a mérkőzés első perceiben magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, sőt, Szabó Dávid óriási ziccert hagyott ki, egy az egyben vezethette rá a kapusra a labdát, azonban Bonica, a fővárosiak hálóőre jól mozdult közbe, s róla szögletre vágódott a játékszer. A vendégek nem nagyon találták játékunk ellenszerét, nem veszélyeztettek, bizony érett vezető gólunk. Ezt végül nem sokkal a félidő lefújása előtt Nagy Zsolt szerezte, egy beadás után fejelt a hosszú sarokba (1-0).

A második játékrészt is góllal nyitottuk, méghozzá szintén fejes góllal, Papp Máté volt eredményes az 50. percben (2-0). Ezt követően már semmi nem veszélyeztette sima győzelmünket, Komjáti András tanítványai könnyedén gyűjtötték be a három pontot az ezúttal idegenben veszélytelen pesterzsébetiek ellen. A rangadót érett játékkal hoztuk, hasonló folytatást kívánunk jövő vasárnapra, amikor Biatorbágyra látogatunk.

Komjáti András: Megérdemelt a győzelmünk, akartuk a sikert és jobban is játszottunk, ez most egy magabiztos siker volt. Az ősz folyamán többen is sérültek voltak, azok, akik a rendelkezésemre álltak, jól helyt állnak, úgy látom, hogy beérett a társaság.

Fotó: pfla.hu/Takács József

Szerző: Gyurina Zsolt

Fotó: vidi.hu

További hírek