Újabb 500 jegy érkezett Győrből

Klubunk tíz autóbuszt indít vasárnap Győrbe, ezeket szurkolóink ingyenesen vehetik igénybe.

                                                                              Jól fogynak a jegyek
Újabb 500 jegyet bi és a Club 1941-ben, 2500 Ft-os áron. A kapu mögötti vendégszektorba a jegyek jelentős része elfogyott, korlátozott számban még kaphatók.



Az elárusítóhelyek nyitvatartása:
Sóstói Stadion, főpénztár: pénteken 15 és 18 óra között, szombaton és vasárnap 10 és 14 óra között
Premier Jegyiroda: pénteken 9 és 18 óra között szombaton 10 és 12 óra között
Club 1941: péntektől-vasárnapig a klub nyitvatartási idejében

Ingyenes szurkolói buszok Győrbe
A Videoton Holding és a Videoton FC ingyenesen biztosít 10 db buszt szurkolóink részére. A buszok vasárnap 14 órakor indulnak a Piac térről. Gyülekező 13.30-tól. A buszokat Székesfehérvártól Győrig rendőrautók fogják felvezetni. Klubunk ezúton is köszöni a Videoton Holding támogatását.

Útlezárások nehezítik a közlekedést Győr irányába
Az Útinform csütörtök estig nem tudott tájékoztatást adni arról, hogy vasárnap járható lesz-e az M1-es autópálya valamint a 81-es főút. Az autópálya Győr és Budapest között beomlott, mindkét írányba le van zárva egy több kilóméteres szakaszon, míg a 81-es főúton Mezőőrsnél a közúti hidat elmosta a víz.
Honlapunk folyamatosan tájékoztatja szurkolóinkat a fejleményekről, de azt javasoljuk minden autóval útnak induló drukkernek, hogy vasárnap 14 órakor kövessék a szurkolói buszokat, hiszen a rendőrségi felvezetésnek köszönhetően a leggyorsabb és legbiztonságosabb útvonalon lehet eljutni Győrbe.

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek