ETO - VIDI

Szurkolói információk szombatra

A jegy megvásárlásakor meg kell adnotok a neveteket, valamint születési helyeteket és a születési időtöket is!  A meccs napján a helyszínen nem lesz nyitva vendégpénztár, belépőt csak elővételben és online lehet vásárolni.

Október 5-én, szombaton 14:30-kor az ETO FC Győr vendégeként lépünk pályára az OTP Bank Liga NB I 9. fordulójában. Csapatunk több mint 9 év után játszik ismét NB I-es bajnokit a Győr ellen. Cikkünkben összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a találkozóra kilátogató Vidi-szurkolók számára.

Jegyértékesítés

Felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy a jegy megvásárlásakor meg kell adnotok a neveteket, valamint születési helyeteket és a születési időtöket is! Kérjük, fokozottan figyelj, hogy pontos adatokat adj meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizheti. Fontos: a helyszínen nem lesz nyitva vendégpénztár, tehát a vendégszurkolók számára nem biztosított a jegyértékesítés a stadionban. Kérjük, hogy a jegyeket elővételben szerezzétek be!

A jegyvásárlás online, illetve a VidiShopban nyitvatartsi időben (hétfőn, szerdán és pénteken 10:00–17:30 óra között, ebédszünet: 13:00-13:30) lehetséges.

Jegyárak

  • Regisztrációs jegy (0-6 éves korig): 0 Ft.
  • Normál jegy: 3 200 Ft.
  • Diák és nyugdíjas jegy: 2 200 Ft.

Beléptetés és biztonság

A Győri Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint a beléptetés lassabb lehet a beléptető rendszer, valamint a csomag- és ruházatátvizsgálás miatt. Emiatt arra kérjük a szurkolókat, hogy időben induljanak el és a kiírtak alapján elővételben vásárolják meg jegyüket. A késve érkezők számára nem garantálható a bejutás a mérkőzés kezdetéig.

A beléptetéskor a biztonsági személyzet kiemelt figyelmet fordít a pirotechnikai eszközök kiszűrésére, azok stadionba való bejuttatásának megakadályozására.

Rendőri felvezetés és megközelítés

Annak érdekében, hogy szurkolóink könnyebben meg tudják közelíteni a győri stadiont, a 81. számú főút 70+850 km szelvényében, Pér község külterületén, az ORLEN Üzemanyagtöltő állomás előtt szervez találkozót a rendőrség. Innen rendőri felvezetéssel kísérik a szurkolókat az ETO Stadion vendégparkolójába.

Azok a szurkolók, akik a rendőri felvezetést igénybe kívánják venni, kérjük, hogy 12:00 és 13:00 óra között gyülekezzenek a rendőrség által felállított gyülekezési ponton. A rendőri felvezetéses konvoj legkésőbb 13:15-kor indul, hogy a szurkolók időben bejussanak a stadionba.

Azoknak a Vidi-szurkolóknak, akik egyénileg szeretnének érkezni, a következő útvonalat javasoljuk:

  • 81. számú főút 80. km szelvénye Sashegyi kihajtó (Győrszentivám, Ipari Park) - Hecsei út – Hűtőház út – Kandó Kálmán út – Puskás Tivadar út – Kiskút Liget – Nagysándor József út – ETO Stadion.

Büfé és fizetési lehetőségek

A stadion büféiben készpénzes és bankkártyás fizetés egyaránt lehetséges, így mindenki kényelmesen hozzáférhet frissítőkhöz és ételekhez a vendégszektorban is.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek