KISVÁRDA - VIDI

Debütáló dupla Kisvárdán!

Így kell debütálni Vidi-mezben! Gradisar és Stefanelli góljaival nyertünk Kisvárdán!

Csapatunk az OTP Bank Liga 19. fordulójában Kisvárdán lépett pályára szerda este. Bartosz Grzelak ezúttal a Tóth B. - Serafimov, Spandler, Gergényi - Bese, Christensen, Sigér, Katona, Schön - Kastrati, Gradisar kezdőcsapatnak szavazott bizalmat, harmadik új igazolásunk, Nicolas Stefanelli játékengedélye is megérkezett Floridából, az argentin támadó a kispadon kezdte a találkozót.

A 10. percben hatalmas helyzet maradt ki! Jobb szélről érkezett Bese beadása, amit Gradisar fejelhetett 8 méterről kapura, Petkovic reflexből védett, a kipattanót Katona lőtte kapura, de a labda egy védőben elakadt. Hét perccel később Katona lövését védte Petkovic. Egy perccel később Gradisar fejesét tisztázták a gólvonalról. Az első félidő végén a hazaiak részéről Jovicic fejelt kapu mellé, majd Navratil talált be a kapuba, de előtte már lesen volt egy csapattársa.

A második félidőre csere nélkül érkeztek a csapatok, majd Széles fejesét védte magabiztosan Tóth Balázs. Az 54. percben Kastrati helyett Stefanelli érkezett a pályára, majd egy perccel később Bese beadását fejelte a hálóba a debütáló Gradisar! (0-1). Bravo! Így kell bemutatkozni Vidi-mezben! A másik debüló Stefanelli rögtön góllal debütálhatott volna, de Petkovic, a hazai kapus résen volt, majd Tóth Tamás Vid érkezett a 64. percben a gólszerző Gradisar helyére.

A 79. percben újabb két változtatást eszközölt Bartosz Grzelak - Sigér és Katona helyett Csongvai és Larsen érkezett. Két perccel később pedig eldöntöttük a mérkőzést! Bese második gólpasszát Stefanelli tekerte parádés módon a hosszúba (0-2)! Micsoda bemutatkozások! A 85. percben még Larsen fejéről a hálóba került egy kisvárdai szabadrúgás (1-2), de végül megérdemelten szereztük meg a három pontot - Tóth Tamás a hajrában még nagyon közel volt a harmadik Vidi-gólhoz is. Szombaton irány a Hungária körút, ahol 15:00 órakor kezdünk az MTK ellen.

Szerző: fehervarfc.hu

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek