Téli kölcsönfigyelő

Megnéztük, hogy teljesítettek kölcsönjátékosaink a téli felkészülési mérkőzéseken.

A téli felkészülési időszakban három kölcsönben vagy kooperációban szereplő játékosunk lépett pályára edzőmérkőzéseken NB II-es csapatában: Dala Martin Nyíregyházán, Babos Bence Ajkán, Kovács Bence pedig Siófokon.

Dala Martin háromszor kezdőként, egyszer csereként játszott a Nyíregyházában, egyszer pedig nem lépett pályára. A szabolcsi csapat öt felkészülési meccséből kettőt megnyert (a szlovák Kassa és a kazah Kizilzsar FK ellen), háromszor döntetlent játszott (a dél-koreai U23-as válogatott, az osztrák SCR Altach és a Mezőkövesd ellen).

Babos Bence kétszer kezdőként, kétszer csereként játszott az Ajkában, amely a Veszprém és a Kazincbarcika ellen nyert, a Honvéddal döntetlent játszott, a román UTA Aradtól pedig kikapott.

Kovács Bence öt felkészülési mérkőzésen lépett pályára, négyszer kezdőként, egyszer csereként. A Siófok a téli felkészülési időszakban három győzelem (az azeri Turan Tozuv, a koszovói Suhareka és a Dunaújváros ellen) mellett egyszer játszott döntetlent (a német FSV Luckenwalde ellen) és egyszer kapott ki (a Pakstól).

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek