Tavasszal is visszatér az “ultrakocka” az RBD szektorba!

Szombaton 19:30-kor kezdődik az év első hazai mérkőzése a MOL Aréna Sóstóban.

A 2022/2023-as szezon kezdetétől fogva szurkolóink láthatták a mérkőzéseken, hogy az RBD tagjai, illetve a hozzájuk csatlakozó Vidi-szurkolók szabályos alakzatban, úgynevezett “ultrakockában” biztatják szenvedélyesen a csapatot a hazai és idegenbeli mérkőzéseken is.

A Red Blue Devils egyik meghatározó tagja, Izsay Donát megkeresésünkre elárulta, hogy a szurkolási rend tavasszal sem változik, hiszen mind látványban, mind hangerőben sikerült előrelépni ezzel a tavalyi újítással. A szurkolást vezető csoport tagjai szeretnék, ha minél többen csatlakoznának hozzájuk a "kockában", hogy kilencven percen keresztül buzdítsák a csapatot, ugyanakkor azt is kérik, hogy, akik az egész mérkőzésen tartó hangos buzdításban nem kívánnak részt venni, tartsák tiszteletben a szalagokkal kijelölt sávot, és máshonnan szorítsanak a Vidi sikeréért.

A DVSC elleni mérkőzés szombaton 19:30-kor kezdődik, a jegyeket meg tudjátok vásárolni itt, péntekig pedig még a tavaszi bérleteket is megvásárolhatjátok személyesen, vagy online is - részleteket ide kattintva olvashattok.

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek